Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1780
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-02-07, 22:00
malami, przykro mi z powodu dziadka,niby taka kolej rzeczy i nawet jesli dziadek juz sam o smierc prosil,to i tak przykro jak ktos umiera
Go$ napisał/a:
u nas jest strasznie z R. , ciągle się kłócimy!! ;-(
mam nadzieje,ze to tylko przejsciowe. Slub coraz blizej,duzo zalatwiania,stresow to i na zwiazku sie moze odbic czasami.
słoneczko07 napisał/a:
o której potem poszedł spać na noc? często ci tak późnym popołudniem zasypia?
poszedl spac po 20ej,ale to dlatego ze te kilka dni goraczki i niejedzenia go oslabily. Co do chodzenia spac poznym popoludniem to wlasciwie mu sie to nie zdaza. Jego pora to 13ta,14ta i spi zazwyczaj godzinke,czasem 2
Moje dziecie nadal humorzaste Goraczki juz nie ma i dziaselka calkiem normalnie wygladaja (bark opuchlizny,czy zaczerwienienia wokol 3ek ktorych sie spodziewam ) a on dalej taki rozdrazniony i jak cos nie po jego mysli to na podloge i w ryk Chyba go troszke rozpuscialam jak goraczkowal
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 693 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 00:38
w tym wątku mnie jeszcze nie było...ale strasznie duzo tu postów...moze ktoś zrobi szybki teleexpres dla mnie ...w sensie co u kogo co sie dzieje i o czym rozmawiamy?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 923 dni temu Posty: 2168
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 08:38
Go$to normalka, że przed ślubem ukochane osoby stają się sobie wilkiem gdy już ubierzesz się w suknię zleci, nie ma to jak iść na wesele do kogoś
będzie dobrze, stwierdziłam wczoraj, że jeśli dzis ujrzę słoneczko na niebie nie załamię isę
no i tak jest, świeci piękne słonko, a niebo bezchmurne, niebieściutkie!!!
noc koszmarna, pokłóciłam się z mężem i spałam u dziewczynek w pokoju, jula gorączkowała, dzis na 11 do lekarza
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 09:06
malami, wyrazy wspolczucia Kazda smierc jest ciosem, nawet gdy wiemy ze wkrotce nastapi
Gos, nie przejmuj sie, tak to czasem bywa, oboje macie duzo na glowie, wszystko chcielibyscie zorganizowac jak najlepiej to i sprzeczki sie pojawiaja... U nas było tak samo, ale to minie
Witam i ja
Za oknem dzis piekne sloneczko Aż chce sie wyjść na jakiś spacer, tylko, ze samej to zadna frajda
Kiepsko dziś spałam i wykrakałam sobie, bo pisałam, ze zazwyczaj nie mam snow, teraz od dwoch dni snia mi sie jakies glupoty
Wypije kawkę i biore sie za sprzątanko
To już 24 tydzień... Ale sie cieszę Nie mogę się już doczekać naszego Koteczka
Witam sie i ja
U nas też słońce, ale nim wytoczę się z pracy bedzie już po dniu Gosiu - może rzeczywiście te kłótnie są spowodowane napięciem przed weselnym, to bardzo częste Po wszystkim bedziecie się z tego smiać kashira, jak tam Wasz mały Marcinek ? Moge go tak nazywać? Szaleje?
słoneczko07, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dużo bardziej udany niż noc Skoro raczyłaś już pojawić się na niebie
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 09:16
Sabina napisał/a:
kashira, jak tam Wasz mały Marcinek ? Moge go tak nazywać? Szaleje?
hihi, mój były to Marcin, ale niech bedzie Imię nawet ładne
Szaleje, szaleje, dziś obudziłam się o 2 w nocy i poszłam do kibelka i chyba te stukoty małego obudziły, bo potem sobie godzine brykał a ja zasnac nie moglam Chyba będzie ruchliwy
A jak Wasza Aneczka?
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 09:23
Sabina, nie ma sprawy, nawet słodkie imie
Widzisz to tyle dobrze, że pospać możesz, moj ma zrywy jak tylko przysiądę na chwilę lub się położe I lubi jak głaszczę brzuch, wtedy kopie tam gdzie jest moja dłoń
Za to chyba ma obiekcje przed innymi bo jak tata głaszcze i mowi do niego to cisza
Teraz tak sie cieszymy a jeszcze nam pewnie zbrzydną te kopniaki
kashira, może i będziemy miec dość, ale teraz to żadna z nas by tego za skarby nie oddała A Moja rzeczywiście pozytywnie reaguje na głaskanie, a na tatę wyciszeniem Robi się wtedy strasznie cicha Dzieciaczki ta mają
No i zaobserwowałam pewną zmianę w jej ruchliwości - od kiedy biorę żelazo rzadziej sie rusza, tak jakby jej to przeszkadzało wrrrr, cięta jestem na te tabletki
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 09:32
Sabina, nie wiem czy leki maja jakiś wplyw na ruchliwosc dziecka Ja biore Luteine, ale biore cały czas, wiec nie mam porownania
Faktycznie tego uczucia by sie za nic nie oddalo...
Dobra, lecę sprzątać, bo w ten sposob w zyciu sie nie zbiorę
Gos, spokojnie... Kiedy przypomnę sobie nasze zabieganie przed ślubem, doskonale cię rozumiem. Proponuję to, co u nas się sprawdziło; zostawcie to choćby na 2-3 dni i poświęćcie je sobie. Tak, żeby nie zapomnieć po co się to wszystko robi
Malami, nie wiemy tego, ale możemy przynajmniej wierzyć, że jest "druga strona", gdzie kiedyś spotkamy naszych bliskich bez bólu i cierpienia i choć w trudnych chwilach brzmi to jak banał, to jednak warto tak myśleć i nie załamywać się
Beata , streszczenie nie jest możliwe, za dużo się dzieje Wkręcaj się na bieżąco
Angik, też rozpuściliśmy Patryka, ale wszystko jest odwracalne Ząbki przestaną boleć, to łatwiej ci będzie o większą konsekwencję.
Słoneczko piękne, dzieciaki zdrowsze W dodatku mama przyjeżdża z siostrą.
Patryczek bardzo mnie wczoraj wzruszył. Jak zwykle, karmiłam Kubusia, tyle że tym razem mały głodomór strasznie domagał się jedzonka, więc nie zdążyłam podłożyć mu pod szyję tetrowej pieluszki, jak robię to zwykle, podczas karmienia też sobie o tym nie przypomniałam. Patrzę, a tu obok nas pojawia się Patryk ...z pieluszką, choć go nawet o to nie poprosiłam. Zapamiętał i przyniósł bratu
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 10:37
hejka
jak wstałysmy, to świeciło piękne słonko, a tu teraz szaro buro i strasznie wieje, nie wiem czy pójdziemy na spacerek
słoneczko07 napisał/a:
nie ma to jak iść na wesele do kogoś
oj u nas i to się nie sprawdza, przed każdym weselem, jest awantura, o łazienkę, o czas i o mase innych rzeczy, oststnio przed weselem pokłóciliśmy sie o moje pończochy
słoneczko07 napisał/a:
pokłóciłam się z mężem i spałam u dziewczynek w pokoju, jula gorączkowała, dzis na 11 do lekarza
oj to nie dobrze i że kłótnia i Julci temperatura, strasznie ja męczą te choróbska
kashira, dziękuje kochana do mnie jeszcze nie dociera, że go nie ma
Laurel, ale słodziak ten twój Patryczek, fajna macie rodzinkę, też o takiej marze
Mała leży na macie i gada do swojego odbicia w lusterku, no cóż zawsze to jakieś zajęcie
Mama właśnie dzwoniła i mówiła, że przyjemnie, cieplutko na dworze, to się wybierzemy choć na chwilę na spacerek
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-08, 12:04
malami przykro mi, trzymaj się kochana
Sabinko gratulacje ziewuszki tak jak marzyłaś, az zazroszcze tych kitek i sukienek
Go$ ajcie sobie na luz tak jak Laurel pisze zróbcie sobie przerwe od ślubnych zawirowań i cieszcie się sobą
Laurel patryczek przekochany, oj fajnie się patrzy jak taki maluch pomaga. Mój Natuś wczoraj wanienke przytargał i próbował na stół włożyć- taty nie było to przjął rolę jak przyszedł czas kąpania Alanka
słoneczko oj co nie możecie się wykurować biulki
Angik, pamieta że u natka pierwsze humory pojawił sie jak miał półtora roczku, było kazenie sie na podłoze np. w sklepie, wrzask bo on coś chce, potem mu przeszło, a teraz z nów dokazuje ale to chyba aby zwrócić naszą uwage na niego
madzia81 jak ciebie czytam to normalnie mam przed oczami zakochana nastolatkę tyle raości o Ciebie bije- tez bym tak chciała
a u mnie sprzeczki, nerwy - troche czasu mine zanim dotrzemy się w czterosobowym składzie
Ali już zdrowy wczoraj byłam z nim u lekarza i nic się nie dzieje, płucka czyste, kataru praktycznie nie ma .No nic zbieram sie do lekarza buziaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum