Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 2185
Profil: Im. dziecka: Michałek
Wysłany: 2008-08-03, 19:57 Pogaduszki mamusiek....i nie tylko
temacik dla przyszłych mam dla tych co sie dzidzi spodziewaja i dla tych co o dzieciach jeszcze nie myslą .. czyli jednym słowem o wszystkim i o niczym
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 2008-08-11, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-05, 13:18
calineczko mojemu synkowi żadna pogoda nie przeszkadza On by cały dzień siedział na podwórku skinnybitch to pewnie Ci się nie chciało iść do pracy po urlopie iza dzięki - śniadanie nie zjedzone bo czasu nie miałam ale załapałam się na obiad Dzisiaj zupa grochowa
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-05, 19:44
skinnnybitch to prace masz super Ja też kiedyś opiekowałam się dzieciakami dobra szkoła na przyszłość iza to wpadaj na grochówkę zapraszam U mnie za pomidorówką to mąż z synkiem przepadają . Zawsze im się buzia cieszy jak jest pomidorowa
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-06, 18:46
Hej u nas dalej pogoda do niczego . Byliśmy na spacerku ale krótkim . Trzeba trafić na chwilę kiedy deszcz nie pada. Okropna pogoda jak na sierpień A co tam u Was dziewczyny słychać
Hej, u mnie pogoda dziś bardzo ładna i nie ma co narzekać , jeszcze się tocze i czekam jak na zmiłowanie żeby dzidzia wkońcu zechciała wyjść na świat. Moje starsze latorośle siedzą przed komputerem albo przed telewizorem i tak upływa im czas. Mąż w pracy więc nawet nie wychodzę z domu bo trochę się boję sama gdzieś dalej wyjść. I tak mija kolejny dzień oczekiwań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum