Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-07, 18:18
słoneczko07 napisał/a:
a w szafie co trzymasz? swoje rzeczy
Olenki te na zaś, te trochę za duże, te aktualne...pokrowiec od wózka, folie, kocyki, kurteczki Olenki, sukieneczki, buty... i się zapełniła
kochanie1305199 napisał/a:
A powiedz jak z odkurzanie tych puzli
normalnie je odkurzam a raz na jakiś czas (pewnie tak ok2tyg, skąłdam i odkurzam pod spodem, myje podłogę, bo zbiera się paprochów.Madzia81, pokazuj, pokazuj!
No i bardzo mi miło, że pokoik sie podoba
malami, fantastyczne miejsce dla Waszej dziewczynki Śliczny, kolorowy i bardzo przytulny pokoik Aż nieco zazdroszczę - sama chciałabym juz coś takiego naszej urządzać, ale na razie nie mam gdzie
Mi też się podobają piętrowe łóżka dla dzieci i nawet je planuję dla naszej córy, ale słyszałam, że u góry jest gorąco i duszno. To prawda??
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 419 dni temu Posty: 263 Skąd: wieś
Profil: Im. dziecka: Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-07, 20:34
Sabina napisał/a:
malami, fantastyczne miejsce dla Waszej dziewczynki Śliczny, kolorowy i bardzo przytulny pokoik Aż nieco zazdroszczę - sama chciałabym juz coś takiego naszej urządzać, ale na razie nie mam gdzie
dokładnie jak u mnie...chciałabym już pokoik dla Małej szykować a tu nie ma gdzie...ech te remonty i wieczny brak kasy
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-11-09, 14:07
pokazuję królestwo mojego skarba
meble były kupowane jak Krzysio był tylko w planach, zaraz po kupnie mieszkania. nie do końca są takie jakie bym wybrała dzisiaj. na pewno zamieniłabym szafę i biurko na coś innego, bardziej praktycznego dla dziecka. w szafie są raczej nasze rzeczy, biurko mamy na spółę
nie do końca są takie jakie bym wybrała dzisiaj. na pewno zamieniłabym szafę i biurko na coś innego, bardziej praktycznego dla dziecka.
A to tak zazwyczaj bywa ale przynajmniej beda pasowne do kazdego wieku dziecka.
Pod biurkiem widze fajne gadzety. Sama chcialam corce kupic podobny bo jak bylysmy w szpitalu to sie bawila dostepnymi zabawkami i byla wlasnie podobna, parking pietrowy i jej sie strasznie podobalo
A pokoik przyjemny i przytulny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum