Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-06-16, 19:02
Madzia81 napisał/a:
u nas póki co nie wygląda to tak elegancko jak u Ani, ale jest b. praktycznie.
mysle,ze u nas ten "elegancki" wyglad moze z czasem zostac zastapiony bardziej praktycznym,bo to najwazniejsze.
Na dzien dzisiejszy wydaje mi sie,ze obecne ustawienie lozeczka i komody z koszykami jest praktyczne bo niby wszystko pod reka,ale pewnie jak sie juz maluch pojawi to wowczas sie przekonamy
Bardzo mi sie Madziu komodka podoba - to chyba od kompletu w pokoju Krzysia? Dobrze kojarze?
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2009-06-17, 08:56
angik1683 napisał/a:
Bardzo mi sie Madziu komodka podoba - to chyba od kompletu w pokoju Krzysia? Dobrze kojarze?
dobrze kojarzysz komody zamieniły się miejscami, moja chwilowo stoi u Krzysia w pokoju
a tak dzisiaj mi przeszło przez myśl czy czasem nie przenieść Małego do swojego pokoju On czasem się budzi i nie marudzi, tylko gada. może gdyby spał u siebie, to by mnie tym gadaniem nie budził? sama nie wiem. ale z drugiej strony, to żal mi go narazie wyprowadzać od nas.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 939 dni temu Posty: 11 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-21, 07:56
Witam, bardzo ładne te Wasze kąciki:) Ja niestety nie mogę się pochwalić, ale może kiedyś:) To bardzo fajnie, że dzieci są razem z Wami w nocy. Nie podoba mi się moda, która teraz wchodzi, żeby maluch spał od początku sam. Dziecko musi czuć matkę i już. Polecić mogę też swoją drogą pomysł mojej siostry, ale niestety nie zrobię zdjęcia- wszystko już rozebrane, bo dzieci urosły Otóż wszystko miała na kółkach- łóżeczko i komódkę, poza tym nogi łóżka służyły za szkielet szuflady Założyła w poprzek deseczki, dorobiła prowadnice i włożyła tam kolorowe koszyki. Bardzo fajnie to wyglądało, a oszczędność miejsca ogromna.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-27, 10:13
pierwsza mi się nie widzi kolorystycznie, druga rewelacja
rozumiem, ze przewijak zdejmowany? a ja jeszcze regał na zabawki szerszy bym szukała, ale to moje zdanie
SAFARI REWELACJA
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2119
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-27, 10:16
malami napisał/a:
a ja jeszcze regał na zabawki szerszy bym szukała
no własnie nie może byc szerszy bo się nie zmieści tam gdzie ma stać
tez mi sie podoba i chyba tak zrobimy , lepiej wydac więcej i miec gdzie to ładować potem bo w samej komodzie to i na same ciuszki starczy
w naszych meblach miejsca brak
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 692 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-27, 10:55
calineczka, ja bym wybrala oczywiscie ten zestaw SAFARI komoda + regal ... ta pierwsza komoda nie jest zla ale nie odpowiada mi pod wzgledem kolorystycznym .... a mysle ze regal zawsze sie przyda na jakies zabawki bibeloty czy przybory higieniczne do dziecka, bo komoda pewnie zaladowana bedzie ciuszkami wiec juz niewiele sie do niej zmiesci ...
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2119
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-27, 11:00
saja, właśnie rozmawiałam z mężem przez tel w tej sprawie i on tez uważa , ze regał potrzebny będzie a nie chce miec każdej części mebli z innej parafii jak to sie mówi juz i tak mamy meble z innej komode pod telewizor z innej i teraz dla dziecka inne
dobrze , ze ta komoda ma zdejmowany przewijak wtedy kiedyś posłuzy inaczej , w końcu nie kupie tego na rok czy dwa
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Wysłany: 2010-05-27, 13:43
super sa te mebelki safari,sama chcialam je kupic dla Dawidka,ale ze lozeczko by nam wogule nie pasowalo to dalam sobie spokoj,tymbardziej ze nasze lozeczko jest przerabiane na lozko wiec poki co mebli nie kupujemy,choc znalazlam super zestaw ikei
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-05-27, 14:50
calineczka, safari jest cudny nie zastanawiałabym się i bym brała razem z regałem
angik1683, śliczne te mebelki
szkoda, że my już mamy...
Wysłany: 2010-05-27, 17:39
calineczka sliczna ta 1wsza komoda!
angelik, choc nie lubie mebli z ikei, nie pod wzgledem wzorow bo sa super,ale pod wzgledem ceny-nieadekwatne do materialu i wykonania, ale te mebelki sa sliczne.
Jak dobrze, ze moj maz jest stolarzem i zrobi wszystko co moja glowka wymysli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum