Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1825
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-06-11, 11:55 Pokoiki i kaciki naszych pociech
No wiec mamusie,chwalimy sie tu kacikami naszych dzieciaczkow
My jak juz pisalam w innym temacie przez conajmniej 6 miesiecy zamierzamy trzymac maluszka w naszej sypialni,w zwiazku z czym poki co nasza kruszyna ma swoj maly kacik,a pokoik bedziemy szykowac dopiero jak maluszek podrosnie
A tu zdjecie:
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2009-06-11, 19:31
Ania, a przewijak jakiś masz?
widzę, że ochraniacz założony, ja zaraz jak Krzyś zamieszkał w łóżeczku, to go ściągałam ale ja mam łóżeczko przy naszym łóżku i musiałam mieć wolne szczebelki, nieraz podaję Krzysiowi smoczka, czy go głaszczę.
kącik śliczny, te kosze mi się b. podobają
też cyknę nasz kącik i pokażę
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1825
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-06-11, 19:44
Madzia81, przewijaka nie mamy i chyba narazie sobie darujemy,wszyscy mowia ze zebdna rzecz bo malenstwo sie przewija w roznych miejscach.Zobaczymy jak to bedzie - jesli dojdziemy do wniosku,ze jednak by sie przydal to zakupimy
Madzia81 napisał/a:
ale ja mam łóżeczko przy naszym łóżku i musiałam mieć wolne szczebelki, nieraz podaję Krzysiowi smoczka, czy go głaszczę.
no u nas troszke dalej stoi,ale mamy tez wiklinowy kosz na plozach i nie wiem czy przypadkiem nie bede go uzywac na noc czesciej niz lozeczka
Profil:
Wysłany: 2009-06-12, 10:14
angik1683 napisał/a:
mamy tez wiklinowy kosz na plozach
chyba kojarzę rzeczywiście, może maluszek często w nim spać.
angik1683 napisał/a:
przewijaka nie mamy i chyba narazie sobie darujemy,wszyscy mowia ze zebdna rzecz bo malenstwo sie przewija w roznych miejscach
a ja sobie bez przewijaka nie wyobrażam, nawet dzisiaj, kiedy Krzyś ma 5 miesięcy. fakt, że teraz nie mogę go spuścić z oka, bo zaraz próbuje się obracać, wygina to do przodu, to do tyłu, ale przewija się i tak rewelacyjnie. kręgosłup choć troszkę odpoczywa, bo przewijak mam zamontowany na swojej wysokości.
zdjęcia naszego kącika będą po weekendzie, bo aparat został u rodziców i nie mam dzisiaj jak cyknąć fotek.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1391 dni temu Posty: 687 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-16, 08:07
angik1683, eee no Anula piekny kacik... bardzo mi sie podoba bomba
a co do przewijaka to powiem ci ze warto zakupic... szwagierka sobie chwali i nadal korzysta mimo ze Wiki ma juz 5 miesiecy... ale powiem ci ze to wygodna sprawa jest... wiem bo jak mala zostaje ze mna to najbezpieczniej mi sie ja na tym przwijaku przewija... plecki jej zawsze troche odpoczna... z tymze teraz to juz jej z oka nie mozna sposcic bo podobnie jak Krzys naszej Madzi ona tez jest na etapie przewracania sie z pleckow na brzuszek
Profil:
Wysłany: 2009-06-16, 13:31
u nas póki co nie wygląda to tak elegancko jak u Ani, ale jest b. praktycznie. jak Krzyś przeniesie się do swojego pokoju, to będzie inaczej. teraz baldachim jest zamontowany w nogach Krzysia, więc go nie rozkładam. tak jak pisałam wcześniej - główka Krzynia jest bezpośrednio przy naszym łóżku i muszę tam mieć wolny dostęp, więc nie ma ochraniacza ani baldachimu. mam nadzieję, że za jakiś czas się to zmieni.
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1488 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-16, 14:48
Madzia u nas łóżeczko stoi identycznie jak u Ciebie . I jest właśnie bardzo praktycznie bo wszystko jest pod ręką . Super masz to urządzone . A komody u nas są już 2 musieliśmy drugą zakupić dla drugiego synka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum