Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-19, 19:08
temperaturę mierzy się na czole
ja zapłaciłam ponad 100zł w aptece, ale jak szukałam zdjęcia na necie to był po 85zł, no ale koszty przesyłki wiec wychodzi to samo
Laurel ale mierzy dokładnie temp? Bo mam taki do ucha i nie jest niestety dokładny. Zresztą jak podobno wszystkie te nowoczene - do ucha, do czoła itp. Radziłam się kiedyś farmaceutek i to samo mi powiedziały. Ale i tak się skusiłam Moz eten do czoła lepszy
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-23, 10:05
dla najmłodszych - leżących nie polecam bluz, swetrów z kapturkiem - ładne ale niepraktyczne, to samo tyczy się zamków błyskawicznych przy sweterkach czy bluzach - podwijają się podciagają i draznią maucha w szyjkę- no chyba że mają zabezpieczenie przed podrażnieniem
:), dokładność chyba 0,1... Mam od miesiąca i wydaje się wiarygodny. Do ucha też miałam i pokazywał głupoty. Zmieniłam na ten. Zresztą wkładanie do ucha drażniło Patryka, a jak chce korzystać cała rodzina, robi się niehigienicznie. Zmiennych nakładek na ten do ucha nie było w zestawie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 923 dni temu Posty: 2168
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-23, 10:22
a ja polecam podkłady takie ceratkowe
u nas jest taki duży na łóżku, któro i tak jest w opłakanym stanie po Julce
teraz siki, rzygi czy kupy nie są nam straszne
mozna je do łóżeczka również podłożyć
potem do "dorosłęgo" łóżka na materac gdy żegnamy się z pieluchą
Możecie mi polecic jakąś pozycje książkową dotyczącą NPR z tym tylko, żeby nie wiązała się z umoralnianiem/kościołem a jedynie z obserwacją własnego ciała.
Roetzer "Sztuka planowania rodziny". Jedyne co tam znalazłam a propos etyki to jasne stwierdzenie, że spirala to aborcja we wczesnym stadium ciąży. Książka cienka, wykład bardzo klarowny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum