Ogolnie nie jestem typem, ktory lubi patrzec na filmy.
Ale uwielbiam polskie komedie.
Jakie tytuly znacie, poleciacie?
'Testosteron'- polecam, fajna komedia, ulubieni aktorzy
'Ciacho'. porazka, bez akcji, bez sensu jak dla mnie.
'Galerianki' obejrzalam, bo glosno o nim bylo ale tez to, takie sobie.
Poluje na 'Och Karol'
A na dzis mam 'To nie tak jak myslisz kotku'. Ciekawa jestem tego filmu.
Jeszcze bylo cos jak testosteron, tylko z babkami. Nie pamietam tytulu ale tez nic to ciekawego.
Aha...Lejdis
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-01-28, 14:04
a ja w ogóle nie lubię polskich filmów. oczywiście oglądałam niejeden, bo wypada, bo akurat nic innego nie było, bo M. chciał, kilka mi się spodobało, ale jak idziemy do kina i mam coś wybrać z kilku tytułów to nigdy nie będzie to polska produkcja
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-28, 15:49
polskie filmy rzadko przypadają mi do gustu, jedynie co komedie romantyczne są w miarę, no i z tych starszych komedii typu"kogel mogel" też czasem można się pośmiać
Do kina bym z Tobą nie poszła, bo gust masz okropny a tak serio to "Testosteron" to jeden z gorszych polskich filmów ostatnich lat jakie widziałam. Z kolei "Lejdis" nie był najgorszy a już na pewno nie był taki nudny
Uwielbiam "Nigdy w życiu" i znam go niemal na pamięć a Danuta Stenka zagrała w nim cudownie. Podobała mi się też rola Asi Jabłczyńskiej i Brodzik. Ogólnie film lekki, łatwy i przyjemny ze sporą dawka humoru
Drugi z gatunku komedii romantycznych, który mi się podoba to "Tylko mnie kochaj"- może bez szału, ale przyjemnie mi się go oglądało a ta mała blondyneczka, która grała Michalinę, była urocza
Co jeszcze?
Na pewno "Poranek kojota"- uśmiałam się oglądając ten film, choć przyznam, że aktorzy pierwszoplanowi są mdli i bez wyrazu
No i oczywiście nieśmiertelne polskie komedie jak "Sami swoi", "Jak rozęetałem II wojnę światową" czy "Nie lubię poniedziałków". to tak na biegu- jak mi coś wpadnie do głowy to dopiszę
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-28, 19:53
Ja kocham klasykę Sami swoi i cała ich trylogia.
Często też wracam do Kogla-mogla i Galimatiasu czyli Kogel-Mogel II.
Zawsze myślę, że te piękne czasy, gdy tacy mężczyźni byli jak Pawełek odeszły w niepamięć...
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-02, 18:20
Ja bardzo lubię "Lejdis" - uwielbiam Kunę i Dereszowską Drugim moim ulubionym polskim filmem jest "Dom zły" - dość ciekawa fabuła, duzo sie dzieje, jeden z lepszych polskich filmow jak dla mnie, cos miedzy thrillerem a kryminlem No i ostatni - "Pręgi" na podstawie ksiazki Kuczoka "Gnoj" - dramat psychologiczny, jest spora roznica miedzy ksiazka a ekranizacja, ale takze bardzo fajny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum