Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 10:05
Moim zdaniem dziecko powinno spać u siebie w łóżeczku.Z przyczyn higienicznych głównie,
Oczywiście jak nocy lub wstaję do niej nad ranem to często ją już zostawiam u nas w łóżku. Oczywiście jest to bardzo miłe spać z takim małym bąbelkiem...
Natomiast usypia u siebie. Bo potem jak się przyzwyczai to jej nie wygonie.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-09, 13:44
Izabela napisał/a:
Z przyczyn higienicznych głównie,
jesli chodzi o mnjie , to nie z przyczyt higienicznych , a prywatnosci i intymnosci . lozko rodzicow- jest tylko ich i ja tam nie wchodze . tak chce zeby dzidzia sie nauczyla , ze nie moze wchodzic , przychodzic kiedy chce. No ale tak jak mnowie zobaczymy jak to w praniu wyjdzie
Tak sobie pomyslałam, żeby urządzić fajny pokój dla dziecka, czy tez i dla rodziców i dla dziecka wcale nie trzeba mieć kupy forsy. Wystarczy byc kreatywnym, miec konkretny pomysł. Niestety mi go brakuje.
jesteśmy na etapie wymyslania pokoju dla mnie i dla dziecka - bez szaleństw, bo mój pokój to taka wąska kiszka, no ale kolor ścian, obrazki itp muszą być.
No my stwierdziliśmy, ze będziemy spac osobno. Ja z dzieckiem, i czasem (zalezy zcy będę miala pokarm czy nie) Misiek z dziekciem, zebym mogła wypocząć.
Nelly tez spi w lozeczku tylko do karmienia biore ja do naszego lozka i czasem jak placze to spi z nami ale tak ogolnie spi w swoim lozeczku i tylko zasypia w naszym lozku na mojej poduszce bo sama zasypia a potem przenosze ja do jej lozka, i narazie nie ma takiego problemu zeby nie chciala spac u siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum