Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-26, 13:49
Ja mam nadzieję, że jak Hania troszkę podrośnie, to bedzie bajeczka, gasimy światło i dobranoc. Pół roku całkiem nieźle mi szło, i spała u siebie do rana, a coś ostatnio kilka miesięcy marudzi bardzo sama..zobaczymy.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-04, 17:21
ale to sa pokoiki dla juz duzych dzieci, a gdzie macie pomysly na pokoiki dla niemowlaczkow? my w 3 bedziemy w jednym pokoiku, i bedzie wszystko w nim co trzeba
Misiek jest właśnie w trakcie malowania małego pokoju, i mimo że meble pozostaną te same, i własciwie jedyną nowością będzie łózeczko to jak już końcowy efekt będzie wstawię kilka fotek, a co
Będą będą, kupiłam naklejki na ścinanę i tylko czekam aż przyjdą no i az ściana będzie pomalowana, no i az lożeczko będzie stało - tyle ze trzeba je dopiero kupić
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-25, 14:53
Ala nowy kolor ścian i naklejki już zrobią swoje - od razu będzie inaczej wyglądać . A łóżeczko chcesz drewniane czy turystyczne ? Masz już jakieś upatrzone ?
Zdecydowanie drewniane, widziałam turystyczne u koleżanki, i krzywo wiszący materac mnie przeraził. Upatrzonego nie mam, myslę ze za końcem marca pewnie kupimy. Te co mi się podobają sa drogie, więc stanie na takim średnim, drewnianym.
Całego pokoju nie ma co pokazywać, bo raz nie ma jeszcze łozeczka, a dwa taka z niego kiszka, że zdjęcie ściany musiałam robić na kilka sposobów a i tak jedynie fragmentarycznie udało mi się pokazac mniejwięcej jak wygląda ściana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum