Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1224 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 06:08
mam pytanie czy jak sie wspolzyje w trakcie pologu to moze sie cos stac potem? ja jestem w 5tym tygodniu pologu po cesarce krwawienie prawie mi ustapilo i wspolzylam ostatnio z mezem bo nie moglismy sie potstrzymac
dodam ze bylo zajebiscie, tak jak przed ciaza albo w 1szym miesiacu jak o ciazy jeszcze nie wiedzialam na poczatku tylko trochwe bolalo ale to byl taki podniecajacy bol mialam orgazm, ale zauwazylam ze krwawienie mi sie troche nasililo. czy to zle? moze cos naruszylismy?
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2009-06-17, 08:52
mloda_mama napisał/a:
mam pytanie czy jak sie wspolzyje w trakcie pologu to moze sie cos stac potem?
no może, niestety
też mi ciężko było wytrzymać i dlatego rozmawiałam z ginem czy można się pospieszyć z seksem, ale uprzedził, że przede wszystkim bardzo łatwo o infekcję, bo wszystko jeszcze do końca się nie zagoiło.
no, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stało się, teraz obserwuj się uważnie.
wydaje mi się, że zwiększone krwawienie nie musi być efektem stosunku.
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1488 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 16:53
Ja też czekam aż skończy mi się krwawienie . Jest bardzo skąpe ale wole poczekać . Zresztą mnie to jeszcze rana boli po cesarce .
młoda - mamo najlepiej iść do gina jak krwawienie będzie mocne . U mnie to jest tak - czekam na koniec krwawienia . Potem wizyta u ginekologa i cytologia a potem to już można szaleć
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1224 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-18, 04:35
Aneta napisał/a:
Ja też czekam aż skończy mi się krwawienie . Jest bardzo skąpe ale wole poczekać . Zresztą mnie to jeszcze rana boli po cesarce .
młoda - mamo najlepiej iść do gina jak krwawienie będzie mocne . U mnie to jest tak - czekam na koniec krwawienia . Potem wizyta u ginekologa i cytologia a potem to już można szaleć
nie ja nie mam mocnego krawienia ale zuzywam pare podpasek na dzien a wczesniej to wystarczyla wkladka wlasciwie. mnie blizna juz nie boli, zagoilo sie tam, ne ma juz tego krwiaka ale czasem pobolewa mnie w srodku flakow mimo tego czuje sie dobrze i brakuje mi sexu jak ktos wczesniej napisal, ja tez czuje sie teraz jak dziewica
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 767 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-13, 23:07
My dostaliśmy zezwolenie 4,5 tyg po cesarce Rana trochę ciągnęła, ale delikatnie było całkiem całkiem mrrruu... Problem był większy z fontanną mleka niz "dolnymi" sprawami
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 748 dni temu Posty: 433 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-28, 14:33
ja już nie mogę się doczekać i najchętniej już bym się na R. rzuciła krwawienia już nie mam tylko takie lekkie plamienie więc może niedługo z prezerwatywą się uda
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-06-28, 14:40
Go$ napisał/a:
ja już nie mogę się doczekać i najchętniej już bym się na R. rzuciła krwawienia już nie mam tylko takie lekkie plamienie więc może niedługo z prezerwatywą się uda
A tak szybko juz mozna Pytam, bo myslalam, ze trzeby czekac te 4-6tyg
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 610 dni temu Posty: 9 Skąd: Spytkowice
Profil: Imię: Katarzyna
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-28, 16:59
mnie się połóg kończy dopiero za 3tyg ale powiem szczerze że choć brakuje mi sex-u z moim mężulkiem boje się że po połogu podczas sex-su będzie mnie boleć,ze nie będzie tak fajnie jak przed ciążą. Nie wiem czy słuszne mam obawy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum