Informacje: Dołączyła 423 dni temu Posty: 1015 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-25, 13:55
A ja chce właśnie zamówić pościel i w komplecie jest też kołdra tylko teraz nie wiem czy warto bo nie mam pojęcia z czego najlepiej powinna być kołdra tą którą chce kupić jest z wkładem silikonowym antyalergiczna
super pościel.
No Kubuś to rewelacyjny "przyjaciel"
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 09:26
kochane powiecie mi kupujecie malca ochraniacze na łóżeczko czy nie ? ostatnio widziałam fajne z kubusiem ale właśnie nie wiem czy to sie przyda czy tak średnio ?
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 09:56
Angela szwagierki synek spał bez ochraniacza. Włożył rączkę między szczebelki, przestraszył się i od tamtej pory nienawidzi łożeczka i w nim nie śpi.
Druga sprawa. Małe dzieci mają lęk przestrzeni. Najlepiej czują się w kołyskach i gondolach wózków. Ochraniacz przynajmniej częściowo ogranicza im przestrzeń. Dzięki czemu czują się bezpieczniej. W końcu u mamy w brzuszku dookoła są opatulone.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 777 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 16:04
My po pierwszym miesiącu osłonę ściągnęliśmy. Mamy mało miejsca w pokoju - jej łóżeczko stało koło naszego i miałam wrażenie, że mi się tam w tym łóżeczku dusi. Że mało powietrza jej dochodzi więc zdjęliśmy. Teraz co rano jak się budzimy patrzy na nas tymi swoimi oczyskami, rączki wyciąga i jest super !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum