Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1161 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-23, 08:41
Tri Sprytne, takiego nie widziałam. Ta pościel jest flanelowa? Pytam bo mam taką pieluszkę (w tym samym kolorku ) i wiem, że całkiem nieźle spisuje się po praniu.
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-26, 09:45
Z adresem jest problem, bo Kolorino sie przeniosło do Krakowa i tamto pewnie funkcjonuje jako zwykły sklep dziecięcy
Trafić bym tam trafiła, ale adresu nie znam
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-05-27, 20:26
jako, że bardzo spodobała mi się pościel Tri, z kołderką - śpiworkiem, a nie mogłam znaleźć nigdzie samej pościeli, wszędzie w zestawach z baldachimem itd, to zakupiłam Małemu tradycyjny śpiworek. cała zadowolona, że w końcu dziecko nie będzie mi się odkrywało, zapakowałam mu do łóżeczka, kołderkę odłożyłam, a on co? jak tylko zobaczył zmianę wylazł z łóżeczka, przytargał kołderkę i ułożył się do snu
ale mam nadzieję, że kiedyś się przekona i śpiworek się przyda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum