Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 580 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 12:52
Ja chce kupic taką pościel
posciel.jpg
Plik ściągnięto 271 raz(y) 37,62 KB
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
mamy większych maluszków: pod czym śpią dzieciaki? Młody ma taka kołderkę którą przymocowuje się suwakami do prześcieradła, ale z tego wyłazi. Tak więc śpiworek to nasz największy przyjaciel
U nas kolderka. Mala tez sie rozkopuje, czesto w nocy przekladam ja na poduche, bo glowka lezy w nogach. Spiwor mamy ale jak ja zapakuje, to marudzi bo chce sie przekrecic na brzuszek i odwrotnie i sie wybudza. Czasami boki kolderki, podwijam pod materac. Mama mniejeszgo
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 580 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-23, 11:28
Możesz tez kupic taki spiworek do lozeczka zapinany na zamek do ochraniaczy bocznych,dziecko nie czuje sie w nim jak w kokonie i na pewno sie nie rozkopie w nocy.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2010-10-26, 13:02
Krzyś śpi pod normalną dużą kołdrą i jest zdecydowanie lepiej jeśli chodzi o rozkopywanie się, zdarzy się to od czasu do czasu a ja i tak w nocy się budzę kilka razy, więc go zawsze przykrywam jak jest taka potrzeba.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-26, 20:10
natek spi pod kołderką, z reguły mało się rozkopuje praktycznie a w razie czego praktycznie zawsze sam się przykrywa
Dzidzia bedzie spać pod kocykiem albo w śpiworku, na razie kołdra mu nie potrzebna
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-27, 18:42
ja myślałam, że pierwsze tygodnie będe dziecia w rożku zawijać do snu i kłaść do łóżeczka to będzie dobrze bo podobno dzieci lubią być owinięte bo jest im tak ciasno prawie jak u mamy w brzucholu no i nie rozkopie się ani kołdry na buzie nie naciągnie...
co myślicie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum