Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1420 dni temu Posty: 1787
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-04-03, 17:29 Posciel do lozeczka
Mamy temat z ciuszkami to mozemy miec i temacik z innymi zakupami dla dzidziuskow,jakies ciekawe zabawki,chodaczki,foteliki itd.
Ogolnie temacik do chwalenia sie
My powoli ruszamy z zakupami,lozeczko juz jest,teraz posciel.
Poki co kupilam dwie zmiany poscieli razem z ochraniaczami,zamierzamy kupic jeszcze jeden komplet i mysle,ze poki co wystarczy.
Mamy juz tez rozek,wybralam kremowy ale wszyscy twierdza,ze niebieski ladniejszy
No i udalo mi sie bardzo okazyjne kupic baldachimek,wzor taki jak na zdjeciu
mega_tkanina_zblizenie075n.jpg
Plik ściągnięto 2 raz(y) 115,09 KB
zolta misiowa rodzinka.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 54,68 KB
rozek.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 99,37 KB
591529574.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 147,6 KB
Ostatnio zmieniony przez madzia 2009-05-21, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-04-04, 12:19
Alicja ten niebieski komplecik przesliczny
Ja niezamierzalam na poczatku kupowac baldachimu ale trafilam na aukcje i udalo mi sie go bardzo tanio kupic,wiec sie skusilam
Jak bedzie nam przeszkadzal to go odsprzedam i tyle
E nie, myślę ze nie będzie przezszkadzał, a nawet sie przyda, bo ochroni dzidzię przez rażącym światłem. Ja teraz musze zainwestować w zasłony, bo rolety nie zaciemniają odpowiednio pokoju.
Wysłany: 2009-04-04, 13:43
Jeszcze nie,dlatego takie kolory uniwersalne bardziej wybieramy. 29 kwietnia mam usg wiec mam nadzieje,ze sie dowiemy,a jesli nie to bedzie niespodzianka
:) napisał/a:
musze zainwestować w zasłony
To jak juz pokoik bedzie urzadzony to czekamy na fotki
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-05, 15:52
Dziewczyny śliczne macie te kompleciki Ja też mam 2 po Dominiku i jeden jest niebieski a drugi żółty . Tylko osłonkę na łóżeczko kupowałam osobno i jest na całe łóżeczko .
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1640 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2009-06-19, 22:28
widzę, że nie pokazałam naszych kompletów:
podstawowy zestaw mamy taki jak na zdjęciu nr 1, z przybornikiem, baldachimem, rożkiem, itd, tylko w kolorze nr 2.
pozostałe dwa komplety mam tylko poszewki na podusię i kołderkę, bez ochraniacza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum