A ja bede inna
Podobaja mi sie te paseczki (3) takie inne sa. Fajnie dobrane kolorki, a ostatnio nawet widzialam cale wyposazenie do lozeczka w takich barwach. No jak dla mnie to super wyglada. Niestandardowe, choc misie itp. tez sa slodkie i sliczne.
Informacje: Dołączyła 902 dni temu Posty: 33 Skąd: wielkopolska
Profil: Imię: monika
Im. dziecka: mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-03, 20:31
za duzo ludzie cuduja po co mi posciel do lozeczka wystarczy gruby kocyk i podusia ale jak nie macie co z kasa robic to sobie kupcie wiadomo rodzice wariuja nie potrzebnie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1266 dni temu Posty: 2080
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-03, 23:10
nikol_onlee, Może by tak uszanować cudze zdanie i nie krytykować wszystkiego tak zaciekle. Nie sądzę aby akurat ta twoja opinia była trafna, jest po prostu nie praktyczna.
Kupowanie pościeli nie uważam za fanaberie rodziców tylko konieczny zakup.
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-03, 23:34
Konieczny-niekonieczny... zależy co kto lubi i w jakim wieku dziecko, czy się już wierci, czy na spacerach raczej śpi.
Nam wystarczał gruby śpiworek/kombinezonik, rzadko do tego kocyk.
Zgodzę się co do podusi - takiemu maluchowi niepotrzebna.
Wracając do tematu - mnie też się podobają paski, ale najbardziej ciuchcia - ostatnia
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 581 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 13:13
Jeszcze sie nad tym nie zastanawialam, ale chyba bede musiala kupic posciel do wozka.jezeli juz mam kupowac to cos takiego:
bez tytułu.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 15,75 KB
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum