Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-17, 22:35
madzia, ze tak napisze, nie wiem o czym piszesz, bo tego nie przezylam ,znam to tylko z opowiesci. zazdroszcze przezyc i gratuluje coreczki, tego ze wszystko poszlo bez zdanych utrudnien i komplikacji i tego ze jestes szczesliwa
tego dotykania glowki tez zazdroszczę, ale chyba najbardziej tego ze rodzilaś w cywilizowanym szpitalu, w którym dali Ci mozliwosc przezycia porodu właśnie w taki sposób. Jeszcze raz wielkie gratulacje !
Oj fakt, warunki super. A sale bardziej jak pokoje niz wyglad szpitalny. Kazdy mowil ze tu mila opieka ale nie wiedzialam, ze az tak super Wszystko bylo na moje zawolanie, polozne czesto zmienialy mi wklady i majciochy jeszcze sniadanie dostalam i po znieczuleniu sobie zjadlam, zadnych lewatyw, nacinania krocza
A pisalam, ze przed wyjazdem na porodowke, strzelilam sobie makijaz? lekki bo lekki ale jak to ja, musze cos wykombinowac
Wysłany: 2010-03-20, 12:28
Madzia a krocze, ze tak zapytam ocalało? czy pękło?
osobiscie sadzę ze lewatywa to fajna sprawa. przynajmniej nie zastanawia sie człowiek czy nie zastanawia się czy nie walnie kupska podczas porodu. U nas lewatywy tez nei robią standardowo, podczas badania położna ocenia czy jest potrzebna czy nie.
A pisalam, ze przed wyjazdem na porodowke, strzelilam sobie makijaz?
śmieje sie sama do siebie
ale masz szalone pomysły - dobre
opowiesc o samym porodzie przeczytalam bez mrugnięcia oka, bo taka była interesująca i nie moglam sie doczekać koncówki
przezycie pewnie nie do zapomnienia co?
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-26, 16:37
Cytat:
Czy poród bardzo boli?
to zależy co się przez to rozumie i jaki kto ma próg bólu... Niektóre dziewczyny wola rodzić niz do dentysty chodzić...
Szczerze mówiąc - boli ale jest to rodzaj bólu który da się znieśc. Natura tak nas skonstruowała aby przeżyć i przetrwać ból porodowy. Paulla głowa do góry, dasz radę, lekarze będą czuwać jak coś bedzie sie dziać to zajmą się wszystkim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum