Krzysio od chrzestnego dostał 300zł a od chrzestnej pismo święte.... Nie wiem tylko po co, skoro my ateiści (tzn mąż, ja tak nie do końca) A chrzest był, bo rodzina sobie zażyczyła i byłaby obraza majestatu, gdybyśmy się sprzeciwili...
hej dziewczyny wlasnie tez niedawno zostalam chrzestna he..mialam ogromny problem z prezentem:(( oj to chcialam to ,to tamto kurcze az wkoncu wymyslilam ze kupie zlota branzoletke taka dla malej z wygrawerowanym imieniem:) ,a ze mieszkam za granica poprosilam kolezanke aby mi znalazla cos takiego w polsce he ku mojemu zdziwnieniu jak wyszla do sklepu to wrocila po ,,tygodniu,, miala problem z kompem i z branzoletki nici zla bylam niesamowicie ,ale coz trzeba bylo dalej myslec i wpadlam na pomysl zrobie sama album a ze cos nie cos z plastyka ma wspolnego heh...super recznie robiony albumik zrobilam i wiecie nie chwale sie ale wszystkie zlotka i kaska do kieszeni sie chowaly a album 1 miejsce zajol do tego zabawka i super ,teraz wlasnie robie taki podobny na zamowienie...noze jakis biznesik sie rozkreci dzieki czystemu przypadkowi
Ja spotkalam sie z prezentem takim. Otoz byl to tort z pampersow.
Dwuwarstwowy. Pampersy ulozone w kolo i spiete duza kolorowa kokarda.
Mysle, ze prezent praktyczny dla maluszka I nie tylko na chrzciny jest to dobry prezent, ale tez np. 1roczek.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 732 dni temu Posty: 1441
Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: Szymuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-17, 10:46
na pierwsze odwiedziny super pomysł, ale na chrzciny? jaka pamiątka z tego zostanie?
srebrna łyżeczka czy grzechotka ok, srebrne pudełeczko na pierwszy ząbek, obrazek ok, ale pieluchy? jakoś tego nie widzę.
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-17, 16:33
:) napisał/a:
ale na chrzciny? jaka pamiątka z tego zostanie?
rzecz gustu. ja nie lubię pamiątkowych prezentów, tak więc ze srebrnych gadżetów typu łyżeczka czy grzechotka byłabym niezadowolona. wolę praktyczne prezenty.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum