Krzysio od chrzestnego dostał 300zł a od chrzestnej pismo święte.... Nie wiem tylko po co, skoro my ateiści (tzn mąż, ja tak nie do końca) A chrzest był, bo rodzina sobie zażyczyła i byłaby obraza majestatu, gdybyśmy się sprzeciwili...
hej dziewczyny wlasnie tez niedawno zostalam chrzestna he..mialam ogromny problem z prezentem:(( oj to chcialam to ,to tamto kurcze az wkoncu wymyslilam ze kupie zlota branzoletke taka dla malej z wygrawerowanym imieniem:) ,a ze mieszkam za granica poprosilam kolezanke aby mi znalazla cos takiego w polsce he ku mojemu zdziwnieniu jak wyszla do sklepu to wrocila po ,,tygodniu,, miala problem z kompem i z branzoletki nici zla bylam niesamowicie ,ale coz trzeba bylo dalej myslec i wpadlam na pomysl zrobie sama album a ze cos nie cos z plastyka ma wspolnego heh...super recznie robiony albumik zrobilam i wiecie nie chwale sie ale wszystkie zlotka i kaska do kieszeni sie chowaly a album 1 miejsce zajol do tego zabawka i super ,teraz wlasnie robie taki podobny na zamowienie...noze jakis biznesik sie rozkreci dzieki czystemu przypadkowi
Ja spotkalam sie z prezentem takim. Otoz byl to tort z pampersow.
Dwuwarstwowy. Pampersy ulozone w kolo i spiete duza kolorowa kokarda.
Mysle, ze prezent praktyczny dla maluszka I nie tylko na chrzciny jest to dobry prezent, ale tez np. 1roczek.
na pierwsze odwiedziny super pomysł, ale na chrzciny? jaka pamiątka z tego zostanie?
srebrna łyżeczka czy grzechotka ok, srebrne pudełeczko na pierwszy ząbek, obrazek ok, ale pieluchy? jakoś tego nie widzę.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2009-12-17, 16:33
:) napisał/a:
ale na chrzciny? jaka pamiątka z tego zostanie?
rzecz gustu. ja nie lubię pamiątkowych prezentów, tak więc ze srebrnych gadżetów typu łyżeczka czy grzechotka byłabym niezadowolona. wolę praktyczne prezenty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum