Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 424 dni temu Posty: 744 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 20:27
Wydaje dźwięki jak przwdziwy odkurzacz a na koniec szczeka i piszczy jak psiak No i w trakcie "odkurzania" widac jak "śmieci" tam wirują Tylko moje dziecko to jakoś zachwycone nie jest ta zabawką... ale co się odwlecze...
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-27, 21:19
dzień dziecka już za kilka dni, macie pomysły na prezenty dla pociech?
ja myślę o odkurzaczu co prawda może się wydawać to babską zabawką, ale jak Krzysio dorwał go wczoraj u kolegów, to zabawa była na całego, jeździł po całym mieszkaniu przeglądam allegro i widzę prawie same różowe, ale może uda się dorwać coś w innym kolorze
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1725 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-28, 07:33
U nas już czeka książka z puzelkami z Kubusiem Puchatkiem - po wyjęciu puzzli jest obrazek ułatwiający układanie, Zosia ma już taką z krówką i bardzo ją lubi.
Dziadkowie i pradziadkowie chcą kupić rowerek, ciągle się wahamy czy trójkołowy czy może już czterokołowy - musimy Zosię przymierzyć, czy już sięgnie dobrze nóżkami, bo sprawnościowo da radę.
Rok temu był sprzęt plażowy - zabawki do piasku, pontonik i namiocik z rurą do czołgania się.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 931 dni temu Posty: 2047 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-28, 07:50
Madzia81, Dominik ma ten odkurzacz i właśnie różowy Bo na allegro duże odkurzacze były właśnie w takim kolorze . Ja miałam spokój bo mogłam sobie spokojnie odkurzać swoim a Domiś swoim .
My prezentów jeszcze nie mamy . Plan jest na razie taki że zabieramy dzieciaki do Fikolandu .
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-29, 21:21
Aneta napisał/a:
Fikolandu .
co to takiego?
tak więc. odkurzacz już kupili moi rodzice, więc nam odpadł.
ale mamy inne zabawki: tablicę znikopis, wrzucam fotkę. zestaw do sprzątania: mop z wiaderkiem, zmiotkę z szufelką i miotłę, bo też ze mną chce zawsze sprzątać , elektryczny blender - oczywiście zabawkę i kilka drobnostek: piłkę plażową, tel komórkowy i okulary przeciwsłoneczne myślę, że będzie zadowolony
Madzia81, Krzys nie bedzie wiedzial za co sie zabrac
Ja dopiero za rok poszaleje, teraz to co
_________________ Gdy przyszłaś na ten świat moje życie całkiem rozjaśniało...
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało!
Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz...
Że czasem tak na mnie patrzysz...
Tak jakoś pięknie.... "inaczej".
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1725 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-30, 10:23
Tablica to bardzo fajny pomysł Zosia ma teraz już dwie - taką dużą podobną do tej w domu, a starą małą wozimy w aucie - dobre zajęcie na dłuższą podróż.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum