Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1825
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-01-13, 22:26
My w tym roku prezenty robi9lismy tylko dzieciom,a wiec nam sie nic nie sieglo,ale za to Dawid prezentami obladowany.
Dostal: 3 rozne kierownice,grajacego-uczacego z Fisherprice,klocki z fishera,warsztat z fishera,dres,spiochy,grzechotke,pozytywke,samochodzik-jezdzik i to chyba tyle.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2010-05-27, 20:19
dzień dziecka już za kilka dni, macie pomysły na prezenty dla pociech?
ja myślę o odkurzaczu co prawda może się wydawać to babską zabawką, ale jak Krzysio dorwał go wczoraj u kolegów, to zabawa była na całego, jeździł po całym mieszkaniu przeglądam allegro i widzę prawie same różowe, ale może uda się dorwać coś w innym kolorze
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 767 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-28, 06:33
U nas już czeka książka z puzelkami z Kubusiem Puchatkiem - po wyjęciu puzzli jest obrazek ułatwiający układanie, Zosia ma już taką z krówką i bardzo ją lubi.
Dziadkowie i pradziadkowie chcą kupić rowerek, ciągle się wahamy czy trójkołowy czy może już czterokołowy - musimy Zosię przymierzyć, czy już sięgnie dobrze nóżkami, bo sprawnościowo da radę.
Rok temu był sprzęt plażowy - zabawki do piasku, pontonik i namiocik z rurą do czołgania się.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1488 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-28, 06:50
Madzia81, Dominik ma ten odkurzacz i właśnie różowy Bo na allegro duże odkurzacze były właśnie w takim kolorze . Ja miałam spokój bo mogłam sobie spokojnie odkurzać swoim a Domiś swoim .
My prezentów jeszcze nie mamy . Plan jest na razie taki że zabieramy dzieciaki do Fikolandu .
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2010-05-29, 20:21
Aneta napisał/a:
Fikolandu .
co to takiego?
tak więc. odkurzacz już kupili moi rodzice, więc nam odpadł.
ale mamy inne zabawki: tablicę znikopis, wrzucam fotkę. zestaw do sprzątania: mop z wiaderkiem, zmiotkę z szufelką i miotłę, bo też ze mną chce zawsze sprzątać , elektryczny blender - oczywiście zabawkę i kilka drobnostek: piłkę plażową, tel komórkowy i okulary przeciwsłoneczne myślę, że będzie zadowolony
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 767 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-30, 09:23
Tablica to bardzo fajny pomysł Zosia ma teraz już dwie - taką dużą podobną do tej w domu, a starą małą wozimy w aucie - dobre zajęcie na dłuższą podróż.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Właściwie to przydałby się jeden temat stricte prezentowy, ale skoro już są porozdrabniane to kolejny nie zrobi większej różnicy.
Podrzucajcie swoje pomysły.
Osobiscie głowię się nad Mikołajkowym prezentem i zastanawiam sie czy jst sens go kupować. Zabawek ma multum (więszkosć spadkowych ale wszyscy się chętnie pozbywają a my zbieramy graty ), ubrania ma. I jak tu sprawić przyjemność półtoraroczniakowi?(który resztą uwielbia chodzic z kijem, miotłą , drewnianą łyżką po domu).
Bo wydawac kupę forsy na zabawkę którą po chwili rzuci w kąt mi się nie uśmiecha
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1825
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-11-04, 11:04
oj,ja tez sie zastanawiam co malemu kupic i co maja mu kupic dziadki,ciotki i wujkowie (wszyscy sie pytaja co chcemy,bo sami nie chca nic wybrac) i szczerze mowiac to nie mam pomyslu.Zabawek juz caly pokoj,ubranka ma i nie wiem co to wymyslic na te prezenty
Dodatkowo musze jeszcze cos wymyslic dla dwoch kuzynow i dwoch kuzynek Dawidka (wszyscy mnie wiecej w tym saym wieku co Dawid)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum