Jakie prezenty pod choinkę kupiłyście waszym dzieciom? Wybór jesli chodzi o artykuły dla dzieci i niemowląt jest wszędzie duży, ale naprawdę ciężko wybrać coś nietypowego.
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2010-11-04, 22:24, w całości zmieniany 2 razy
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1622 dni temu Posty: 20 Skąd: poznań
Profil:
Wysłany: 2007-12-21, 15:42
ja chrześniakowi kupiłam magnetofon
córci kolocki drewniane
oraz zestaw ale nie kaczuszek ale raczków
i dla córy również ksiązeczki
nie szaleliśmy z prezentami bo 9 i 13 grudnia mieliśmy urodziny i tez były wydatki na prezenty a przed nami roczek córy a jeszcze inni są do obdarowania
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2009-10-25, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Poznanianka24, ciekawe te prezenty wypatrzyłaś, brawo
Jeśli chodzi o artykuły dla dzieci to mogę jeszcze na prezent polecic <LINK> Każdy sklep dla dzieci ma coś takiego, a zabawka jest bardzo pouczająca i podoba się maluchom.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-10-01, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-20, 12:06 prezenty na dzień dziecka :)
Najwyższy czas pomyśleć o prezentach dla maluszków Przeglądam sobie różne strony, chodziłam po sklepach i sama nie wiem chciałabym dać coś wyjątkowego, ale brak mi pomysłów Może macie jakieś ciekawe prezenty?
Ewentualnie myślę nad tym:
Cały czas szukam czegoś muzycznego, bo sama jestem z muzyką silnie związana. Chciałabym w głębi serduszka, żeby dzidzia też miała zamiłowania muzyczne
Ostatnio zmieniony przez madzia 2009-05-10, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 16:30
My jeszcze z mężem dokladnie nie mamy pomyslu co kupimy synkowi.Bardzo lubi dinozaury dostal w zeszlym roku a teraz jest na etapie ukladania puzzli i robi to bardzo szybko wiec moze puzzle ,bo samochodami za bardzo nie chce sie bawic.Cos pewnie wymyslimy w ostatniej chwili
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-29, 10:53
Hanka zgarnęła po prostu tonę zabawek, najfajniejsze jest autko, które jeżdzi, na którym ona siedzi oczywiście, i taki bujaczek. Sadzam ją tam, daję dwie zabawki, biszkopta, i nie ma dziecka pół godziny. Super!!
Ja jestem tez bardzo zaowolona, gwiazdka była bardzo hoja w tym roku
A dzień dziecka znów jest coraz bliżej
My chyba w tym roku będziemy musieli już coś kupić, bo 3 latka może już kojarzyć o co chodzi Do tej pory nic nie dostawała na dzien dziecka.
Teraz pewnie będzie to jakiś drobiazg - może puzzle które uwielbia. No i nowe buty musimy kupić, a Pola całe szczęście lubia ubranka też dostawać
Sandra, nic nie dawałaś pociesze na dzień dziecka? Nieładnie... Musisz jej to teraz stukrotnie wynagrodzić
Puzzle to na tym etapie odradzam. Ja bałabym się o połknięcie małych rzeczy, mimo że 3 latka to już troszkę.
Ubranie to jest niezły pomysł, ja ciagle dostaje je od chrzestnych
Buty to troche wazniejsza sprawa, czytaj bardziej skomlikowana, ale skoro sie pytasz to niezle z dziecmi wspólpracuje ecco pod tym wzgledem, maja specjalnie usztywniane pietki. Tylko pamietaj, aby odpowiednio je zmierzyc.
Wiesz co Zaceni? Ale ona już od drugiego rolku życia uwielbia puzzle. Njapierw kupowałam takie z elemntami mniej więcej 5 x5 cm a teraz już mniejsze. Bardziej się boję zabawek z których coś może małego odpaść niż puzzli.
A skocz na mój temat o butach dla dzieci, proszę. Chciałabym parę rzeczy skonsultować ale nie w tym temacie
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-16, 11:42
A ja w tym roku nie mam problemu z prezentami . Najpierw mały ma urodzinki to już zamówiliśmy mu rower A na dzień dziecka dostanie kosiarkę taką plastikową . Przynajmniej nie będzie się kłócił z nami o tą prawdziwą jak się trawę kosi
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-21, 13:08
Sandra jak mała lubi puzzle to może kup jej taką książeczkę z puzzlami . My kupiliśmy dla synka koleżanki na urodziny . Jest to bajka a w kartkach są puzzle do układania . Bardzo fajna rzecz , mały był bardzo zadowolony I dziecko ma 2 w 1 i bajeczkę do czytania i układankę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum