Jakie prezenty pod choinkę kupiłyście waszym dzieciom? Ja już odwiedziłam niejeden sklep dla dzieci i w końcu kupiłam siostrzeńcowi coś takiego <LINK> Wybór jesli chodzi o artykuły dla dzieci i niemowląt jest wszędzie duży, ale naprawdę ciężko wybrać coś nietypowego.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-10-01, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 958 dni temu Posty: 20 Skąd: poznań
Profil:
Wysłany: 2007-12-21, 15:42
ja chrześniakowi kupiłam magnetofon
córci kolocki drewniane
oraz zestaw ale nie kaczuszek ale raczków
i dla córy również ksiązeczki
nie szaleliśmy z prezentami bo 9 i 13 grudnia mieliśmy urodziny i tez były wydatki na prezenty a przed nami roczek córy a jeszcze inni są do obdarowania
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2009-10-25, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Poznanianka24, ciekawe te prezenty wypatrzyłaś, brawo
Jeśli chodzi o artykuły dla dzieci to mogę jeszcze na prezent polecic <LINK> Każdy sklep dla dzieci ma coś takiego, a zabawka jest bardzo pouczająca i podoba się maluchom.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-10-01, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 931 dni temu Posty: 2047 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 15:39
Dziewczyny jak tam z prezentami pod choinkę dla rodzinki Ja to nie mam pomysłów , pewnie wszystko kupię na ostatnią chwilę . Dla Dominika chcemy kupić zestaw do majsterkowania Boba Budowniczego . Bo to ostatnio jego ulubiona bajka
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 732 dni temu Posty: 1441
Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: Szymuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 16:08
Na razie mam pomysł tylko dla męża - szlafrok ale koniecznie z kapturem - nie robą raczej takich meskich więc muszę dobrze poszukać, co przy moim notorycznym braku czasu na zakupy nie jest taka łatwą sprawą.
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 16:30
My jeszcze z mężem dokladnie nie mamy pomyslu co kupimy synkowi.Bardzo lubi dinozaury dostal w zeszlym roku a teraz jest na etapie ukladania puzzli i robi to bardzo szybko wiec moze puzzle ,bo samochodami za bardzo nie chce sie bawic.Cos pewnie wymyslimy w ostatniej chwili
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-05, 21:31
a ja tam już wszystkie pomysły i nawet cześć prezentów już kupiona
tak więc:
Marcin: dostanie nawigację do autka gps i czapkę uszatkę, wkleję fotkę tata: zestaw kosmetyków - żel do golenia, woda po goleniu, maszynki do golenia - sam sobie zażyczył taki komplecik mama: rękawiczki skórzane i szalik - w fiolecie. to już mam. i chyba dokupię jej świeczki zapachowe, jakieś czekoladowo - waniliowe, bo ostatnio zachwycała się u nas tym zapachem siostrzyczka: tu jeszcze nie wiem. pewnie jakiś ciuszek, na jej liście prezentów jest sweterek, body i jeszcze biżuteria, więc pewnie coś z tego. jutro wyruszamy z mamą na zakupy.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 931 dni temu Posty: 2047 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-05, 22:19
Madzia tylko pozazdrościć , większość prezentów już masz . Czapka super będzie ciepło w głowę
Ja jutro na zakupy może coś kupię z prezentów pod choinkę .
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 732 dni temu Posty: 1441
Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: Szymuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 09:09
No ja jeszcze jestem zmuszona wstrzymać się z prezentami do przyszłej soboty I oczywiscie wszystko na ostanią chwilę, w dzień kiedy sklepy szybko zamykają
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 09:55
Nie denerwuj sie Ala bo zlosc pieknosci szkodzi a buzia z fasonu wychodzi wytrzymasz jakos do soboty,ja tez nie mam czasu zeby teraz podjechac dopiero pewnie za tydzien
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 730 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 13:58
:) napisał/a:
a nie ma czym szastać
dokladnie ta cholerna kasiora.Wiecej pieniedzy wlasnie sie wydaje na jedzenie+dochodzą prezenty ale raz w roku przychodzi Mikolaj wiec trzeba kupic chociaz jakies drobne upominki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum