REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Problem ....
Autor Wiadomość
Tri 
...

Informacje:
Dołączyła 873 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-02-17, 11:44   

O ile się orientuję, spadek jest dzielony między wszystkich, w określonych ustawowo proporcjach.

A co do babci... trochę pachnie to zaburzeniami związanymi z wiekiem, których się już niestety nie cofnie, a jedynie można czasem modyfikować lekami. Tylko babcia raczej do psychiatry/geriatry się sama nie wybierze - chyba, że udowodnicie, że jest agresywna (np. to pobicie) to można próbować ją do leczenia zmusić.

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 636 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-02-17, 12:07   

Tri, masz dużo racji :) Powiem Ci że my nawet swiadka mamy który widział trochę tego zajścia a to ona wparadowała na nasza cześć zaczęla gadać że my tutaj nie będziemy mieszkać i takie tam wzięła i uderzyła ceglą mojego D. potem deską na niego się zamachnęła a później poleciała na policję że niby to mój D. ja pobił a w stanął jedynie w mojej obronie i wziął jedynie ja za ramię i zaprowadził na jej połowę i tylko tyle ... ja mam nagrania zawsze jak źle o mnie się wyraża czy moim narzeczonym to nagrywam to co mówi mam nadzieję ze kiedyś to się przyda mój narzeczony mówi abyśmy ją lekceważyli i nie zwracali na nią uwagi co robi i co gada i tak właśnie robimy .

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 636 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-29, 12:52   

przez ten czas co nie pisałam był spokój chyba tylko na chwilę .. I znwu to wredne babsko zaczęło się nas czepiać :evil: kiedy Ona wreście da nam spokój :evil: kiedy wreście zejdzie z tego świata nic tylko się czepia mojego D że złodziej że s... że musiała nim się zajmować to po co się wtrącała w związek jego rodziców przez nią nie ma ojca a niby nie wtrąca się nie gada po ludziach że ja taka i owaka jestem ja już mam tego dość niech wreście co jej powie do rozsądku bo ja dalej tego nie wytrzymam a nie zamierzam się denerwować i niepokoić bo nerwicy przez tą kobietę się nabawiłam i wali w nasze drzwi i czegoś zawsze chce ja mówię mojemu D abyśmy wreście się z tąd wyprowadzili gdziekolwiek jak najdalej od niej i mieć święty spokój mam tak dziś zszargane nerwy a nie powinnam teraz się denerwować ale jak tu się nie denerwować

Odpowiedz do tematu