Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-23, 14:51
no, to fajnie, że ubranko się podoba skojarzyłam, że takie ubranka do chrztu mogą być też w salonach ślubnych, więc jeszcze tam się przejadę, ale jak nie będzie nic ciekawszego, to kupię to, które pokazałam. I Krzysiu będzie miał też wyjściowy ciuszek na niedzielę
wczoraj rozmawiałam też z kuzynem, prosiłam go na chrzestnego. bardzo się ucieszył ni wiem tylko jak to będzie z tą spowiedzią u niego, bo on raczej nie kościółkowy. no, zobaczymy.
:) napisał/a:
Madzie powiem Ci, ze mimo tego ze się nie znamy i właściwie nic o Tobie nie wiem, to z Twoich postów bija taka czułośc, delikatnosć i radość ze zmian jakei zaszły w Twoim życiu, ze sama mniej się ich boję. Dzięki
Nastrój:
Wysłany: 2009-03-10, 21:10
Madzia81, ubranko sliczne,Krzysio bedzie elegancko wygladal
super,ze doszliscie z Marcinem do porozumienia,
nam jeszcze do chrztu daleko ale tez bede chciala zeby to byla skromna i rodzinna uroczystosc,bez ciotek klotek i wujkow zza siedmiu morz
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-08, 22:47
Tak jak pisalam powyzej,chcialam zeby chrzesta Dawidka byl skromna,rodzinna uroczystoscia,ale po podliczeniu wlasnie najblizszej rodziny i tak wyszlo nam 16 osob No ale ochrzcic dziecko trzeba i jakos bedziemy musieli sie zmiescic Wczesniej mysleslismy o wynajeciu lokalu,ale po pierwsze nie stac nas na takie rarytasy,a po drugie sa swieta wiec i tak i tak w domu sie szykuje jedzenia,woec poprostu naszykuje sie go wiecej
A tu stroj Dawidka
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-09, 21:38
u nas było 14 osób, a to i tak było okrojone grono. i też było ciasno w mieszkaniu, ale jakoś daliśmy radę. Wy też na pewno dacie
ubranko fajne, ale dla starszego dzieciaczka. mi osobiście nie widzą się takie maluszki w garniturkach, ale to tylko moje subiektywne i mało ważne zdanie
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-10, 12:48
magdaaa napisał/a:
on jest taki niebieskawy , czy to tylko tak wyglada ???
nie,on jest szary
Madzia81 napisał/a:
ale jakoś daliśmy radę. Wy też na pewno dacie
pewnie tak,tymbardziej ze beda wsrod nas jeszcze trzy mamy z malymi dzieciaczkami wiec przy stole za wiele nie posiedza bo trzeba bedzie zabawiac maluchy i juz bedzie wiecej miejsca
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum