Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 427 dni temu Posty: 153
Profil:
Wysłany: 2011-08-23, 11:19
U mnie mimo, że to dopiero sam początek, też pojawiły się problemy ze snem. Zawsze byłam śpiochem, a teraz budzę się w środku nocy i nie mogę spać. Leżę, leżę próbuję się zmusić do tego spania, a jak przez dłuższy czas mi to nie wychodzi, to robię tak jak dziewczyny radziły - biorę książkę i czytam.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 369 dni temu Posty: 289 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-30, 11:47
Ja tak od 5 m-ca mam problem ze spaniem. Bywa, że w nocy przesypiam łacznie 2 godziny tylko. Dzisiaj już chyba z wyczerpania jak wstałam do łazienki o 5 rano dostałam krwotoku z nosa
oj tak znam to począwszy od 7 miesiąca cierpię na bezsenność. Nie wiem czy to przez ból bioder i krzyża, przez wstawanie do wc co 2 godz, czy przez myśli o zbliżającym sie porodzie ale nie mogę spać... cóż trzeba to przetrwać. A najgorsze jest to że po porodzie bedzie jeszcze gorzej
Karoll na to bym nie liczyła - ja do pół roku ponoć wyłam całymi nocami - mama mnie chciała przez okno wyrzucić a mój mąż do roku z nocy robił sobie dzień i n odwrót - tak twierdzi teściowa więc nastawiam sie raczej na nocne arie mojej Basi A Twoja Baśka jak tam ? Śpi po nocach?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 418 dni temu Posty: 58 Skąd: Płock
Profil: Imię: Agnieszka
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-15, 10:23
To zasypianie mozna bardziej okreslic jako kompletna nie moznosc zasniecia hihi Ja tez w ciagu nocy przesypiam moze 3/4h.. uda mi strasznie szybko dretwieja, do lazienki latam jak szalona mimo ze nic nie pije przed pojsciem spac, wiec ja juz jestem praktycznie przygotowana do wstawania kiedy Malenstwo juz bedzie z nami
Nie no dzisiejsza noc to przejdzie chyba do histori Spałam w sumie ze 2 godz. Nie dość że głupia wypiłam kubek herbaty przed snem i zamiast 4 razy to chyba z 8 bylam w kibelku, to jeszcze tak mie biodra bolały i spojenie łonowe że myślałam że oszaleje Jezusie a to jeszcze 2miesiące a każda noc jest gorsza od poprzedniej ja chcę sie porządnie wyspać
Marycha ,współczuje bólu spojenia. Mam nadzieję,ze jak najszybciej ustąpi.Odpoczywaj ile się da .
Mnie niestety ból trzyma do tej pory. Są chwile,że jest już dobrze, a później znowu ból powraca. Powinnam leżeć i nie dźwigać, ale jak to zrobić przy małym dziecku ?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 659 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-21, 08:44
marcycha66 poczytaj jakie w ciązy można pić ziólka przed snem i pij,albo weż appap na zmiejszenie bólu i wyspij się wreszcie, bo moja kochana jak urodzi się dzieciątko to uwierz mi że nocki potrafią byc gorsze jak tylko leżenie i patrzenie się w sufit .Porozmawiaj z lekarzem powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum