Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-01-10, 13:48 Przechowywanie
W czym trzymacie zabawki, akcesoria dzieci, żeby było wygodnie, łatwo do sprzątania, no i żeby zmieścić się ze wszystkim w pokoju, w którym zazwyczaj brakuje miejsca.
Może sobie coś podpowiemy.
klocki trzymam w plastikowych zamykanych pudełkach, samochodziki i inne drobniejsze zabawki - w koszach z ikei, zabawki kąpielowe też mamy w takim wiszącym koszu w kabinie.
zabawki i akcesoria rzadziej używane wkładam pod łóżko Krzysia, takie, które czekają na niego są w szafie w pawlaczu na górze.
pluszaki i modelowe auta stoją na parapecie i komodach.
w planach zamontowanie szklanych półek na ścianie, właśnie na modelowe samochody, bo coraz ich więcej.
zabawki, którymi już raczej nie będzie się bawił wywędrowały do piwnicy i czekają na drugą dzidzię.
póki co mieszczę się ze wszystkim u Małego w pokoju.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1781
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-10, 15:27
My te drobne autka,ludziki i takie drobizny trzymamy w takich szufladkach na kolkach,a te wieksze auta w wielkim pudle;pluszaki na komodzie,pozostale zabawki tj. odkurzacz, kierownice, sortery itd stoja na polkach.
Plastikowe klocki przechowujemy w pojemniku na kółkach
pozostale zabawki w takich materialowych przechowywaczach: nieduzy tygrys i ogromna żaba. Nie mogę znaleźć fotek
Informacje: Dołączyła 369 dni temu Posty: 610 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-01, 14:15
My mamy podobnie jak Angik pudło plastikowe na kółkach - tyle, że fioletowe z wyciętą buźką z boku Klocki są w przeźroczystej skrzyni skarbów a książeczki w plastikowym koszu na zakupy
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-27, 18:36
maskotki wiszą w takim rozciaganym worku i na półkach na szafie siedzą, klocki, samochody, i inne zabawki w pudłach z Castoramy takich kolorowych, z zamykanymi wieczkami, troche na parapecie samochodów stoi i cos zawsze pod łóżkiem się znajdzie, ogólnie pokój zagracony sie zrobił bo Alana zabawki też częściowo u Natka stoją, na wiosne zmienimy im pokój to bedzie luźniej no i myslę że części zabawek juz się pozbedziemy
Te pojemniki z piłkami od angik są rewelacyjne, można prosić linka? Mój mały oszalałby , gdyby takie dostał
Z ciekawszych udało mi się znaleźć jeszcze takie:
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-18, 14:33
ja też lubie wikline bo jest na długie lata i do wystroju mieszkania mi pasuje...może kiedys coś innego mi się spodoba na juniora klamoty a kosz wykorzystam na coś innego..jest dosyc duży wymiary chyba 68długi, 48 szeroki i 30cos tam wysoki..klamoty prawie sie mieszczą
no i cena w porównaniu z pojemnikami dużo mniejszymi ale typowo na zabawki bardzo atrakcyjna bo z przesyłką 66zł wyszło
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1936 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-18, 15:21
Aniusia super sama myślę nad takim koszem tylko jaśniutkim bo już coraz więcej tych zabawek a nie mam takiego pokoju typowo dla dziecka a taki nie zagraci naszej sypialni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum