Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 550 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-08-02, 10:06 Przepalanie mleka
Dziewczyny doradźcie jak to rozpoznać? Bo mi to się właśnie chyba dzieje Z prawej piersi leci (niby) mleko , ale takie żółte , a jak spróbowałam trochę to jest SŁONE nie daję mu tej piersi odciagam i wylewam z lewej leci normalne Może muszę już go odstawić bo się przepala? To mu zaszkodzi? Doradźcie coś
kochanie1305199, jakkolwiek sama nie karmiłam piersią, to trochę czytałam swego czasu i nasłuchałam się od koleżanki... Twoje mleko nie zepsuje się NIGDY. Nie przepali, nie straci wartości, nie zniknie samo z siebie jeśli będziesz karmić małego regularnie. Mam koleżankę, która karmi 3 rok i jakkolwiek ja bym tak długo nie chciała, nie potrafiła, to akurat kobieta wie co mówi Mimo brednie jakie zdarza się czasem opowiadać nawet lekarzom czy położnym...
kochanie1305199, wiem, ale jeśli chcesz karmić, to nie daj się głupim myślom.
kochanie1305199 napisał/a:
Marzycielka24 napisał/a:
która karmi 3 rok
A ona ma koleżankę, która już ponad 4 lata karmi, koleżankę, która karmi starsze i młodsze- czyli dwójkę- jedno ma 3 latka, drugie 10 miesięcy. Niektóre kobiety potrafią się na coś zawziąć. I póki krzywdy nie robią, jakkolwiek może być do kontrowersyjne, powodzenia im życzę
A z dalszą dyskusją proponuję się już przenieść do
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum