Album Szukaj   FAQRejestracja  FAQProfil   FAQZaloguj FAQZaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Tytuł: przesilenie wiosenne
Autor Wiadomość
Sheala

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-13, 22:32   przesilenie wiosenne

Jak sobie radzicie z przedwiosennym zmeczeniem? ja to bym najchetniej caly czas spala:D Ale poniewaz zwlec sie musze do pracy, to staram sie przynajmniej troszke wiecej ruchu na swiezym (w miare;) powietrzu zazyc-dzis na przyklad wracalam piechota z pracy! I faktycznie czuje, ze po takim spacerku mam wiecej energii Jeszcze wazne jest trzymanie zdrowej diety, zeby duzo warzyw i owocow bylo, ja sie zajadam ostatnio mieszankami warzywnymi frosty Nie moge sie juz doczekac az sie naprawde cieplo i wiosennie zrobi!

NudnaBaba

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 09:06   

Początek wiosny aż mnie napawa strachem. Zawsze nie ma roku, aby nie czuła się zmęczona. Odechciewa mi się wszystkiego, nawet wychodzenia z domu.
Wtedy wychodzę często na dwór, nawet jak jest zła pogoda. Dotleniam się. Emocje jakoś tak opadają w duchu. Staram się przede wszystkim myślec pozytywnie choć nie zawsze to wychodzi.

jolka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 11:17   

Mnie też ogarnia już przedwiosenne zmęczenie i przygnębia mnie szarość za oknem. No ale jakoś trzeba przetrwać te ostatnie tygodnie zimy.

Magdaru 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 15:02   

a ja się cieszę że wiosna coraz bliżej i nie dopadają mnie doły :mrgreen:

Aneta 

Informacje:

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2008-02-20, 15:05   

ja tak samo jak Magdaru ciesze sie że wiosna idzie i nie mam żadnego przesilenia :-D

Izabela 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 12:32   

Wiosna tuż tuż! dziś jest pięknie i słonecznie, co sprawia, że od razu czuję się lepiej. Słońce sprawia, że mam lepszy humor. Raczej nie odczuwam przedwiosennego zmecznia ( prędziej to przedjesienne), jedyne zmęczenie, to brzuchol jak bębenek, troszkę ciężko zaczyna się chodzić..i plecy trochę bolą. No ale czekam do maja:)
pozdrawiam

Aneta 

Informacje:

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2008-03-10, 19:43   

Izabela ciesz sie pogodą. Już nie dużo Ci zostalo i bedziesz chodziła na spacerki z dzidziusiem :-D . Mój synek też jest majowy :-)

calineczka 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-19, 18:10   

Oj wiosna to cudowna pora roku . Na mnie działa super pod warunkiem , że wiosna jest wiosną a nie tak jak teraz :evil:

Odpowiedz do tematu