Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-19, 22:27
Trzy tygodnie po zabiegu nie stawiałabym już raczej na infekcję.
Jelita bolą przeróżnie, na ogół jest to kłucie, można czuć ruchy jelit, ból jest przeszywający i zapiera dech w piersiach.
Tak miewałam przy kolkach jelitowych. Macica, boli raczej na środku i dość nisko, w okolicy spojenia łonowego.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2194
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-05-20, 01:52
prawdopodobnie mam coś z mięśniami mąż mi tak powiedział bo po masażu i maści jest znacznie lepiej
ale miałam taki moment, że bardzo się przestraszyłam... prawie zemdlałam i miałam drgawki jak np ktoś ogląda grey's anatomy i pokazują ludzi z napadem to właśnie takie drgawki miałam... już chciałam maila do mamy wysłać i się pożegać
Wysłany: 2011-05-20, 21:59
byłam sama w domu, nie miał mnie kto zawieść ani tym bardziej wytłumaczyć wszystko lekarzowi, bo cóż w normalnych sytuacjach mogłabym się porozumieć po hiszpańsku, ale nie o sprawach medycznych.
krówka, nie chcesz - nie czytaj problem z głowy, uważasz, że zmyślam - Twoje prawo
i jestem ciekawa co Ty byś zrobiła skoro jesteś taka mądra?! z drgawkami, mdleniem (mogłam zemdleć na ulicy) i przeszywającym bólem bez możliwości porozumienia się z lekarzem?!
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2895 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-20, 22:24
snowy, nie wiem jakie wy tam macie lekarstwa ale najlepiej jak byś miała w domu takie coś jak nasza NO_SPA . Środki przeciw bólowe to jedno a środki rozkurczowe to drugie . I w tym przypadku wydaje mi się że te drugie by bardziej pomogły .
Wysłany: 2011-05-22, 00:04
robiłam ok 200 powtórzeń różnych ćwiczeń na brzuch i faktycznie okazało się za wcześnie lekarz powiedział, że powinnam odczekać 2-3 miesiące i robić na początek mniej powtórzeń
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-22, 19:08
snowy tylko Ci tyłek przetrzepać. Niepoważna jesteś?
Poronienie jest jak poród. Minimum 6tygodni odpoczynku...
I choć są z wami, do was nie należą.
Wysłany: 2011-05-23, 00:36
LeeLoo, ja zupełnie zapomniałam o tym co mi gin powiedział... w ogóle o tym nie myślałam, chciałam tylko się czymś zająć, bo jak nie mam za dużo do roboty to myślę za dużo o Maleństwie... to już 25 dni już byśmy znali płeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum