Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-05, 21:38
koralina, to w niczym nie przeszkadzało, ja miałam przewijak ppo jednej stronie, a po drugiej, tam gdzie była luka między ściana a komodą, koszyk z kosmetykami.
tu trochę widac po prawo
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1283 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-11-05, 22:49
Ja przewijak tez mialam na komodzie, zreszta identycznej jak malami wkleila i bardzo sobie chwale, wszystko bylo pod reka, na lozeczko nigdy go nie kladlam, chociaz tez pasowal, po pierwsze nie mialabym wszystkich kosmetykow na wyciagniecie reki, no i nie trzeba bylo go zdejmowac i nakladac kilka razy dziennie, moze to i meczace nie jest, ale po co to robic, skoro nie trzeba Niektorzy przewijak trzymaja caly czas na lozeczku jak dziecko jeszcze malutkie, ale to z kolei ogranicza przeplyw powietrza, bo pol lozeczka zasloniete.
ewelcia dziekuje za odpowiedzi. Ale sciagac chyba bede bo
Kita napisał/a:
Niektorzy przewijak trzymaja caly czas na lozeczku jak dziecko jeszcze malutkie, ale to z kolei ogranicza przeplyw powietrza, bo pol lozeczka zasloniete.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum