u nas przewijak sprawdzał się chyba do 3 miesiąca, a teraz nie wyobrażam sobie Młodego na nim. Tak sie kręci i wierci, przweraca na brzuch,nie da sobie pieluchy zapiąc, ze przewijak jest zbedny.
Madzia81 jak sobie radzisz z Krzysiem, lezy grzecznie?
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2009-11-25, 20:45
:) napisał/a:
lezy grzecznie?
no właśnie to jest dziwne, jak jest na przewijaku, to wystarczy mu dać coś do łapki, np krem w tubce i leży grzecznie, ogląda go sobie, śmieje się, a ja mogę spokojnie zmienić pieluchę czy ubrać. a jak jest na łóżku, to zaraz mi zwiewa
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-02, 18:48
My nadal używamy przewijaka - niedługo będzie 21 mc. Mam nakładany na łóżeczko, bo u nas tez niewiele miejsca. Początkowo dawałam podkład, żeby było cieplej w plecki - i zeby miało gdzie wsiąkać przy wpadce. Nawet jak czasem przewijałam na łóżku, to też na przewijaku - nie chciałam wypadku, po którym bym musiała nasze łóżko czyścic i suszyć
No i wszystko mam pod ręką
Dziecka nie można zostawić bez opieki ani na przewijaku, ani na łóżku.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
My kupilismy taki, na gore mam miekki przewijak. Mysle, ze zawsze sie przyda bo przeciez i do ubierania i do rozbierania dziecka, a nawet wanienke mozna ustawiac wiec sie nie wahalam jesli chodzi o przewijak.
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1489 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-02, 10:35
madzia, jak dla mnie bardzo fajny . A przede wszystkim wydaje się praktyczny . Bo masz dodatkowe półeczki i wszystkie kosmetyki i pieluszki będziesz miała pod ręką .
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 807 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-02, 11:02
madzia - świetny i prosty w konstrukcji, bez udziwnień, które wcale nie pomagają jak się ma tylko dwie ręce i dzidzię do wykąpania i ubrania bardzo fajny, trochę w stylu ikeowym
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1160 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-02, 11:43
My dostaliśmy w spadku od szwagierki taki przewijak. Przyczepia się go do ściany. Nie bardzo widać na zdjęciu, ale na tej pionowej części są kieszonki na różne drobiazgi no i można go składać.
przewijak.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 56,56 KB
no wlasnie, tak sie wydaje wygodnie a P. marudzi, ze zamontuje mi jakies polki nad przewijakiem, bo tak mi bedzie niewygodnie ale mi jest tak dobrze, bo po to tez sa te poleczki. Nie chce niczego na scianach!
piccolina napisał/a:
trochę w stylu ikeowym
bo to ikea lubie ten sklep, i duzo tam kupilismy ostatnio.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-02, 15:34
Gdybym miała więcej miejsca, pewnie też bym takich półeczek szukała
Na taki na ścianę bym się chyba nie zdecydowała - zwłaszcza po doświadczeniach ze skaczącą i wiercącą się Zośką
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-02-02, 20:39
madzia, ten Twój jest super półeczki na dole będą w sam raz
Kamyczek, na taki ścienny chyba bym się nie zdecydowała. rozumiem, że go dostałaś. mam nadzieję, że się sprawdzi. ale tak jak pisze Tri, że różnie to z dzieckiem bywa
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 807 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-03, 14:25
Ja dostałam usztywniany pokryty ceratką. Zupełnie bez udziwnień. Przewijanie będzie w sypialni, więc mogę go spokojnie położyć na naszym łóżku, na to pieluszkę, żeby pod pupką było milutko. A po przewijaniu można z boku komody postawić, nie będzie zajmował miejsca. Tak sobie zaplanowałam, a czy się sprawdzi w praniu... zobaczymy...
Kamyczku ten przykręcany przewijak to też chyba w Ikei widziałam. Fajny, ale ja bym się bała...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum