Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 777 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-13, 20:49
Ja nie miałam przewijaka, ale wiem, że tym razem na pewno będziemy mieć taki nakładany na łóżeczko - mój kręgosłup już teraz woła o pomoc i wolę nie myśleć co by było jakbym musiała przewijać małą na łóżku.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-05, 12:15
mój przewijak jest tu gdzieś wklejony...też się zastanawialam czy kupić a jestem naprawdę zadowolona i używam do dziś po kąpieli akurat jest dla niego miejsce w łazience chociaż junior już jest wiekszy od przewijaka hihi
Widzisz, akurat jak się zdecydowałaś to dostałaś.
Fajny prezent
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-18, 15:26
Karoll, Ooo całkiem całkiem ten przewijaczek
Ja nie kupowałam przewijaka gdyż wiem że kompletnie mi by się nie przydał gdyżpodczas przewijania biorę Marysię i kładę ją na pieluchę tetrową , która leży w jej łóżeczku i tam ją przebieram lub na naszym łóżku
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-05, 10:02
szczere, to nie wiem w czym wygodniej chyba w tym, że zajmuje mniej miejsca
Wygodniej w tym, że nie ma gdzie postawic kremu, położyć pampersa, oliwki, czy balsamu? Wszystko w powietrzu? I zdejmować ten przewijak tak codziennie, zeby miec dobry dostęp do dziecka?
Chyba, ze obok będziesz miała komode, a to już jedna cholera czy przewijak na komodzie czy na łożeczku, tyle, ze trzeba go zdejmować.
kazdy ma swoje zdanie.
Jak pracowałam jako niania osobiscie byłam zadowolona z przewijaka na łozeczku.
Tu na forum jedne dziewczyny sa ZA , drugie przeciw.
malami napisał/a:
I zdejmować ten przewijak tak codziennie, zeby miec dobry dostęp do dziecka?
no faktycznie przemecze sie .
Na sprawy przewijakow , wanienek, wozkow mam mase czasu jeszcze. Narazie ogladam, pytam. Zdecyduje sie za pare miesiecy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum