Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 13:15 Przewijak
No wiec jak to u was jest z tym przewijakiem? Przydaje sie czy sie nie przydaje?
My jeszcze go nie mamy i nie planowalismy zakupu,bo znajomi nam odradzali mowiac ze dziecko i tak sie przewija w przeroznych miejscach w domu i przewijak to zbedny wydatek,ale niektore z was ostatnio pisaly,ze jednak warto sie w niego zaopatrzyc. Nie wiem juz sama,czy kupowac czy nie
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 13:26
mamy posciel z takim motywem jak ten pierwszy
Ja mysle nad takim nakladanym na lozeczko,ale widzialam tez takie specjalne stojaki z przewijakiem na gorze.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 15:35
ja mam taki jak Asia wkleiła, ten drugi, zresztą widziałyście w kąciku naszych maleństw.
i tak jak pisałam w tamtym temacie - dla mnie przewijak to strzał w 10 i ciężko mi sobie teraz wyobrazić kąciku Krzysia bez przewijaka.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 424 dni temu Posty: 744 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-17, 20:19
angik1683 u nas przewijak spisał się na medal Nie dosyc, że wygodniej przewinąc na nim malucha i jeszcze jest na odpowiedniej wysokości i plecki sie nie męczą Dodam tylko, że my mielismy taki przewijak na łóżeczko...
Informacje: Dołączyła 387 dni temu Posty: 41 Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Profil:
Wysłany: 2009-07-08, 23:28
ja sobie bez przewijaka nie wyobrażam. mam na łóżeczko bo samodzielnego by nie było gdzie postawić. Mały uwielbia się na nim gimnastykować w czasie wyjazdów rzecz jasna przewijaka nie zabieramy i zdecydowanie nie jest mi wygodnie przewijac go na jakieś kanapie czy gdziekolwiek indziej
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 249 dni temu Posty: 450 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-24, 16:27
Nasze maleństwo będzie miało swoje pół naszej sypialni, gdzie stoi wielkie łóżko. A ponieważ jestem małą kurą, a łóżko mamy stosunkowo wysokie to myślę, że będę dzidziusia kładła na łóżku. Nie będę musiała się bardzo schylać no i chyba jako początkująca nie będę się bala, że mi dzidziuś spadnie z wąskiego przewijaka (czy to w ogóle możliwe? człowiek taki przewrażliwiony). Może kupię tylko taki całkiem miękki jak na pierwszym zdjęciu, żeby ziecko miało pod pupką coś swojego
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-24, 22:21
piccolina napisał/a:
nie będę się bala, że mi dzidziuś spadnie z wąskiego przewijaka (czy to w ogóle możliwe?
możliwe jest wszystko, aczkolwiek taki noworodek nie ma za bardzo jak spaść, później, jak zacznie się dźwigać, obracać na boczki, to trzeba uważać i nie spuszczać z oka nawet na moment.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum