Ustawodawca nie wymaga żadnego stażu, ewentualnie niektóre ośrodki mają swoje wewnętrzne ustalenia, o to juz trzeba pytać konkretny ośrodek.
Luka, myślisz o sobie? Jak chcesz o coś więcej zapytać, pisz śmiało, możesz też na priv, jeśli tak wolisz.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-08-17, 15:43
tak własnie myślałam... bierzemy z mężem różne możliwości pod uwagę.... Ale jeszcze klika miesięcy sobie damy na starania a potem już na poważnie zaczniemy szukać ośrodków... Narazie czytam sporo o procedurch itp jak będę miała pytania na pewno pozwolę sobie zapytac Ciebie o konkrety na PW Powoli dochodzimy do wniosku, że nie ma co się szarpać na siłę... Tym bardziej, że po lekach się fatalnie czuję.. Nie wiem ile jeszcze to potrwa.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
No i tak chyba najlepiej, próbować nadal, a jednocześnie otwierać się na inne możliwości. Współczuję tych skutków ubocznych leków... Na mnie hormony też fatalnie działały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum