Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-29, 12:35
Ufff, projekt skończony I co sądzicie?
Przeszukałam użytkowniczki aktywne w ostatnim czasie, jeśli kogoś pominęłam - przepraszam, nadrobi się
Podlinkowałam część osób do ich autoprezentacji z wątku "zakręcone mamy"...
Nie jestem pewna, gdzie umieścić wątek... czy w dziale ciążowym, czy gdzie się przedstawiamy - póki co jest tutaj.
Reszta w rękach bejbikowych władz
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Fajnie
Tylko ja bym jeszcze nicki wyodrebnila na grubo, beda lepiej widoczne.
No i moze przeniesc do dzialu gdy fasolka jest juz w brzuszku i przykleic zeby zawsze byl na gorze?
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-29, 13:56
Zastanawiałam się jeszcze nad pokolorowaniem chłopców i dziewczynek na różowo i niebiesko, podlinkowaniem u pozostałych osób postów z powitań, no i kwestia uzupełnienia przewidywanych terminów porodu - uzupełniałoby sie jak dziewczyny w wątku dopiszą? Bo liczenie z suwaczków to masakra
No i zostaje kwestia "martwych dusz" - kasowanie z listy po miesiącu nieudzielania się na forum? Po doczekaniu do przypuszczalnej daty..?
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Zastanawiałam się jeszcze nad pokolorowaniem chłopców i dziewczynek na różowo i niebiesko, podlinkowaniem u pozostałych osób postów z powitań, no i kwestia uzupełnienia przewidywanych terminów porodu - uzupełniałoby sie jak dziewczyny w wątku dopiszą? Bo liczenie z suwaczków to masakra
No i zostaje kwestia "martwych dusz" - kasowanie z listy po miesiącu nieudzielania się na forum? Po doczekaniu do przypuszczalnej daty..?
chlopcow mozna na niebiesko ale jestesmy w posiadaniu braku rozu moze wiec fiolecik dla dziewczyn? podchodzi pod rozowy.
co do linkowania do powitan, to chyba odpada, bo tamte tematy sie wygaszaja, wiec mysle ze to zbedna robota.
no i terminy porodu, to mysle ze w tym temacie jak sie ktos bedzie dopisywal to wtedy sie edytuje posta i dopisze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum