Informacje: Dołączyła 423 dni temu Posty: 1015 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 01:19
też pierwszą ciąże poroniłam w 8 tc i a w 5 tc byłam na pierwszej wizycie lekarz też nie stwierdził bicia serca ale sam mi powiedział że na tym etapie może nie być widoczna ciąza bo to jest za wcześnie i jedyne co może stwierdzić to czy jest pęcherzyk ciązowy ale czy z tego się utworzy ciąża i czy wogle będzie żywa to najwcześniej może stwierdzić w 8 tc ale akurat wtedy poroniłam w obecej ciązy poszłam na wizyte według mnie w 8tc okazało się że zaszłam w ciąże póżniej i był to 6 tc to też tylko powiedział że jest pecherzyk i kazał mi przyjść w 8tc aby potwierdzić ciąże co do czyszczenia mój ginekolog uważa że do 7 tc organizm sam się powinien oczyścić tylko powyżej powino się iśc do szpitala bo organizm sam może dokładnie się nie oczyścić lub poprostu kobieta może się za długo męczyć z krwotokiem dlatego może warto pójść do innego ginekologa się skonsultować ?
Pomoc,skonsultuj się z innym lekarzem. Nie chcę robić Ci nadziei, ale mi również ok 5-6 tygodnia ciąży lekarz w szpitalu stwierdził obumarłą ciążę. Na szczęście pomylił się.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 13:31
Dokładnie konsultacja jest najlepszym rozwiązaniem.
Tak jak wiele babeczek tu pisze, w tak wczesnej ciąży łatwo o pomyłkę.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum