Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 475 dni temu Posty: 151 Skąd: Wieluń
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Kacperek
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-14, 20:49
Moja przygoda zaczęła się gdy miałam 9lat. Był to rok 1999 w tamte wakacje pojechałam do babci. Pewnego dnia widząc jak babcia robi na drutach postanowiłam się nauczyć. Było ciężko ale się udało dzięki mojemu uporowi. Teraz moja babcia jest już schorowana więc odziedziczyłam kłębki wełny i postanowiłam przejąć "pałeczkę". Zamierzam zrobić coś takiego.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 1007 dni temu Posty: 241 Skąd: elblag
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Julia
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-14, 20:55
mili17199, to fajnie ze nadal się tym interesujesz ja kiedyś tez robiłam na drutach tez babcia mnie uczyła ale przestałam i już kilka lat minęło może jeszcze kiedyś spróbuje:)
i zrobię coś fajnego może za kilka lat jak zostanę babcia:)
Mnie kiedyś uczono w szkole. Niestety nie mam kompletnie za grosz talentu do takiej czynności. Próbowałam nie raz zrobić szalik. Niestety, jego proporcje dziwnie zmieniały się im się wydłużał.
Pozazdrościć takiego talentu .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-15, 10:03
Moja mama robi na szydełku piękne okrągłe obrusy i serwetki, które świetnie prezentują się na wielkanocnym koszyczku. Tylko, że ona stawia na biały kolor i dlatego mało kto chce je kupować
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum