Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 913 dni temu Posty: 428 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-22, 23:16
No i kupiliśmy. Mitsubishi Space Star, Jeszcze nie wiem jak się będzie sprawdzać. Póki co mogę powiedzieć, że wózek z gondolą bez problemu się mieści, jest wygodnie i Maja usypia jak tylko odpalamy silnik.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1284 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-07-15, 09:47
My mamy Rovera 45, poki co jestesmy zadowoleni, auto duze, bagaznik tez, jak pojawi sie dzidzius, to tez wszystko spokojnie sie pomiesci. Minus - czesci drogie, bo na razie ich malo, ale coraz wiecej ludzi sprowadza te autka wracajac z Anglii.
My od zawsze jesteśmy fanami Volkswagena, nic innego nie bierzemy pod uwagę
Mamy polo 86c po tuningu (i ciągłe docinki teścia, po co nam to-na co my, że przyjaciół się nie sprzedaje), mieliśmy passata B5 ale benzynę, później polo 6n, a teraz polo 6n Variant (kombi ze względu na chęć powiększenia rodziny) Na razie zabierzemy nim na urlop psa i kota, a z czasem wiadomo i wózek się zmieści
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 720 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-15, 20:03
My mamy honde civic, niedawno zakupiona. Mój mąż w ogóle nie brał innego pod uwagę, poprzedni samochód też był takiej marki i bardzo sobie chwalił, praktycznie nic do niego nie dokładał, szwagier też ma "fisia" na punkcie hond
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-16, 19:57
My najpierw mielismy Seata Cordobę, silnk niby 1.6, a okazalo se ze 1.4, same problemy z tym autem, dobrze, ze udalo nam sie go pozbyc
Potem kupilismy Opla Astrę 2, swietne autko, niestety silnik 1.8 i palił nam po 12 litrow benzyny dlatego sprzedalismy, choc zal bylo bo nabywca posprawdzal ze wszystkich stron i okazalo sie naprawde dobre auto
No i w zeszlym roku kupilismy Volkswagena Passata B5 combi i jestesmy megazadowoleni Miejsca bardzo duzo, auto szybkie i tanie w utrzymaniu
prowadzi mi się super, bo ma dużą szybę. Silnik słaby, no i ropniak więc na pierwszych dwóch biegach jedzie się ślamazarnie, ale jak już pociągnie to jest git. Miejsca ma dużo, więc wsiadając w cokolwiek innego czuję się jak w puszce.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-17, 13:10
u nas M. zmienia auta jak rekawiczki, śmieje się że lepiej że auta niż kobiety, od pół roku mamy nowe auto a ten marudzi ze juz by zmienił. U nas tak jest ze M. lubi duże auta, lubuje się w niemcach więc teraz jest Audi A6 a ja wolę mniejsze i mam peugeota 206, ale najprawdopodobniej bedziemy zmieniac na wiekszy o klasę, żeby mi wygodniej z dwójką maluchów sie jeździło
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 814 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-17, 16:06
A my się przymierzamy do zakupu autka, bo to co teraz mamy nieco za małe będzie przy dwójce dzieci.
Mój małżonek zachwyca się mazdą 3. On w ogóle wielkim fanem mazd jest i o innym samochodzie nie ma mowy. Tyle, że mazda 3 trochę kosztuje... Co prawda rodzice powiedzieli, że się dołożą ( bo oni też są fanami mazd ), ale zobaczymy co z tego będzie... Ewentualny zakup planujemy na maj.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum