Przez wiele lat uczyłam się francuskiego sporo rozumiem, gdy czytam czy oglądam filmy, chciałabym odświeżyć. No i myślę o angielskim. Mnie się pewnie w domu za bardzo nie przyda, ale może zachęciłabym męża, żeby uczył się ze mną. Czasy niepewne, nie wiadomo czy ktoś im firmy nie przejmie, a wtedy lepiej znać. A on line dlatego, że nie mogę inaczej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 21:32
No to ja obecnie robię kurs prawa jazdy, a co
Marzy mi się jeszcze w przyszłości zrobienie studiów magisterskich, ale życie pokaże czy coś z tego wyjdzie
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 777 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 10:57
Fajny temat. U mnie na tapecie skończenie studiów licencjackich. A jak mąż skończy to jakaś podyplomówka i koniecznie w tym roku zdanie prawka (bo kurs zrobiony mam od 6 lat aż wstyd ).
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 15:51
prawko mam, studia inż mam, podyplomówkę robiłam bedąc w ciąży, własne M i własnego M też mam, auto swoje osobiste też, ukochanego dziecia na starość też sobie urodziłam , jako tako się jeszcze wygląda nawet ggdy się co 2msc chodzi do fryzjera i samemu farbuje ależ się rozpisałam
może teraz co bym jeszcze chciała ze swoim życiem zrobić
- napewno nauka niemieckiego, kiedyś miałam ale zaniedbałam i mało pamiętam a z racji wyjazdów do teściowej napewno się przyda
-mgr narazie parcia nie mam, ale gdy bedzie podrzeba z chęcią pójde bo lubie się uczyć
-znależć dobrze płatną prace bo bardzo lubie pieniążki na ciuchy wydawać
-pojechać na wakacje, wyspać się, mieć znajomych
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 16:20
to i ja dwa zdania napiszę
W najbliższym czasie chciałabym zrealizować się w końcu jako dobra mamuśka. A później znaleźć inną pracę bliżej domu. Ale tak samo dobrze płatną jak obecnie (tu może być problem).
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-08, 14:29
pomału a konsekwentnie i wszystko można zrobić, ja przystopowałam i puki co po zeszłorocznych szaleństwach (powrót do pracy, dyplomówka, niemiecki) zostałam przy niemieckim jak juz zaczęłam to chcę się nauczyć - w najgorzej w pracy bo gadam w 3 językach i czasem mieszam strasznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum