Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3508 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-25, 11:44
kashira, Nie martw się kochana każdemu dzieciaczkowi coś złego się przyśni a potem płaczą boja się ze może im to samo się przyśnić .... moja Marysia raz to przez sen płakała pośpiewałam .... pogłaskałam po gółówce i się uspokoiła też czasami ma tak że jak coś jej się złego przyśni to płacze .. jest zmęczona i strasznie marudzi aż w końcu zmęczy się i idzie spać wiem że martwisz się o swoje maleństwo każda z nas tak ma że martwimy się o nasz dzieci czy maleństwa co im jest lub co im dolega i jak dany problm rozwiązać może to było chwilowe i Twój synek zacznie dużo sypiać Moja Marysia wczoraj to wcale nie spała i marudziła ... płakała wcale jeść cyca nie chciała i w końcu położyłam ją do łóżeczka ja przychodzę z łazienki a ona już śpi każde dziecko jest inne i ma swoje humorki
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-25, 17:22
kashira moja też miała taki etap, w ciągu dnia praktycznie wogóle nie spała, tylko drzemała, ale o głębokim śnie nie było mowy.
Tyle, że u mnie przyczyna było to, że mała była po prostu ciągle nie dojedzona, może nie głodna, ale nie najedzona i nie spala głeboko, jak zaczęłam dokarmiac problem znikł. Mam nadzieję, ze u Ciebie to po prostu taki czas i musisz go przetrzymać
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-06-25, 22:01
pamiętam jak położna mi tłumaczyła, że dla takiego malucha 15 minut drzemki to jest czasem aż 15 minut i że zdąży w tym czasie naładować akumulatory. a to nam się wydaje, że dziecko wcale nie śpi, bo takie 15 minut dla nas to strasznie mało. pewnie kwestia czasu i się unormuje.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-06-26, 00:18
Kasiu,a moze jest za cicho i dlatego maly sie co chwile budzi? Jak jestes z mezem to pewnie rozmawiacie, krzatasz sie po domu i moze maly czuje sie bezpieczny,a jak jestes sama to moze siedzisz cichutko tymbadziej,ze zauwazylas ze malo spi i nie chcesz go budzic i on wowczas sie wybudza? Pamietam,ze Dawcio tez mial taki okres,ze sypial po 5-10 minut w ciagu dnia i pamietam tez, ze Madzia81 mi wowczas napisala to co powyzej tobie - o tym co mowila polozna,ale mimo wszystko sie martiwlam ze nie dosypia z czasem to minelo - w pewnym stopniu ,bo Dawcio to dlugo mial problemy ze spaniem w ciagu dnia.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-27, 21:09
no jak juz spi to faktycznie staram sie byc cicho ale jak jest Ł. to tez na palcach chodzimy
no ostatnio lepiej z tym spaniem, nie wiem Franek chyba ma takie humory i nic nie ma na to wplywu
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 595 dni temu Posty: 347
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maksymilian Piotr
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-31, 12:17
u nas od jakiegos czasu maly przemierza lozeczko wzdluz i w szerz w nocy wlazi pod kocyk spi w poprzek lozeczka wykopuje sie siada we snie kurcze czy wasze dzieciaczki tez mialy taaki etap i jak dlugo on moze trwac martwie sie zeby nic sobie nie zrobil
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-31, 13:17
karmen85, sam raczej krzywdy sobie nie zrobi Moj Franek znowu obraca sie na brzuch, wierci sie jak szalony, lub spac z nosem w poduszce albo glowa pod poducha
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 595 dni temu Posty: 347
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maksymilian Piotr
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-31, 15:08
Laurel napisał/a:
Próbowałaś ubrać go w śpiworek?
w spiworku jeszcze gorzej sie wiercil i nie dawal go sobie wkladac a zimno na pewno mu nie jest a nawet pod kolderka bylo mu za goraco a w spiworku wybudzal sie i dotad dopoki nie zmienilismy na kocyk nie zasnal z powrotem ale sie nie wybudza tylko przez sen szaleje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum