Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-03, 17:07 Sen niemowlaka
Moja mała od jakiegoś czasu niespokojnie śpi, bywa że w trakcie snu, przede wszystkim nad ranem rusza się, przeciąga, wierci, wydaje różne dźwięki, "charczy". No i ja wtedy już nie śpię, bo wydaje mi się, że zaraz się obudzi, jeśli w ogóle jeszcze śpi, ale ma zamknięte oczy. Czy u Was też tak jest?
Wysłany: 2011-05-03, 18:40
Gosiak 11, nasz Michas na początku potrafił prawie cały sen nocny tak się wiercić a ja nie spałam bo nie wiedzialam czy sie budzi czy nie
Teraz spi lepiej wierci sie ale nad ranem tylko , że już reaguję jak zaczyna gadac po swojemu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-03, 20:18
Mój młody wierci się często, przeciąga przez sen. To normalne i nic na to się nie poradzi.
I choć są z wami, do was nie należą.
Mój także. Gosiu, nie dziwię się, że trudno ci wtedy spać, ja też mam ten problem. Może monitor oddechu by tu pomógł? Mała sama sobie ten sen wyreguluje, a ty przynajmniej mogłabyś odpocząć.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1283 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-05-08, 22:12
Moj Mati tez sie przeciaga, wierci, rzuca nozkami, steka. Teraz juz mniej, ale kiedys to prawie w ogole nie spalam przez to, bo myslalam, ze zaraz sie obudzi.
U nas wszystko się pomieszało Do tej pory byłam wniebowzieta, bo odkąd Kubełek skończył miesiąc, dostawał butelkę około północy i spał ładnie przynajmniej do 6.30, a czasem nawet do 8. Od czterech dni pod rząd budzi mi się około 5 głodny, wcina całą porcję bebika z kaszką i znowu ładnie śpi przez 2-3 godziny. Myślicie, że może już potrzebować bardziej konkretnego żarełka? Mam na myśli bardziej gęstą kaszkę mleczno-ryżową. I tak robię mu już pól na pół, więc może czas na samą kachę?
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-05-09, 22:36
Gosiak 11, to całkowicie naturalne u takich maluszków. wiercą się i już, a my przez to nie śpimy
unormuje się za kilka miesięcy
Laurel, możesz spróbować dać mu na noc kaszkę. choć pamiętam, że u mojego małego też było podobnie i konkretniejsze jedzenie wieczorne niewiele pomogło.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-22, 15:51
Moj tez sie caly czas wierci podczas snu i kwili W nocy małz co chwila wyskakuje jak poparzony w lozka jak uslyszy Malego, ja czekam i jak juz za dlugo sie wierci to wstaje i sprawdzam czy sie obudzil
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-25, 09:00
Dziewczyny ja nie wiem co jest grane Wczoraj Mały w ciagu dnia spał godzine... przeciez to nienormalne. Zmierzły był strasznie, zasypial na chwile ale byle trzask i sie budzil W nocy tez wojaży troche Martwie sie troche ze tak malo sypia I to zawsze jak jestem z nim sama, jak jest Ł. to spi po 3 godziny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum