Mi nadal nic nie leci ...... mam nadzieję , że to nie oznaka , że będę bez pokarmu
nie to nic nie oznacza ja nie miałam siary, a pokarm był, tyle ze nie dane mu bylo sie rozkręcić
choć ponoć po CC trzeba bardziej się postarać. Ale moja kolezanka wlasnie po CC bez problemu karmiła przez jakieś 5 m-cy, dopóki sama nie zrezygnowala.
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1488 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-15, 20:45
Spokojnie jeszcze się doczekacie . A ja po cesarce nie miałam żadnego problemu z karmieniem . I dzieciaki od razu po przewiezieniu na salę były przystawione do piersi .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 817 dni temu Posty: 2269
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-16, 08:43
A mi leci i nie leci, tak minimalnie, podobnie jak w pierwszej ciąży i pokarmu miałam aż za nadto Najczęściej jak mi nabrzmieją piersi, jakbym miała za duzo już mleka... Czasami mam ochote przystawić córkę do cyca zeby ściągnęła i mi ulzyło
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1392 dni temu Posty: 2632 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-18, 21:25
Od paru dni zauważyłam coś białawego, żółtawego na sutkach. Domniemam, że to zaschnięta siara. I moja głupota się włączyła, bo wkurzało mnie to, że nie chce zejść... Pomaltretowałam sutki raczej nie dłużej niż 5min, żeby to wylazło i teraz mam stracha, bo mnie olśniło, że nie można, bo się wydziela ta pieprzona oksytocyna. Teraz wzięłam nospę i siedzę jak na szpilach czy coś się nie daj co dziać będzie, jeszcze mały cały czas się nie odzywał, a tu nagle kilka kopniaków dał...
Jak to jest z tą stymulacją sutków, ile to musi potrwać żeby wywołać skurcze, bo przecież jak wciera się krem albo podczas seksu to też dotyka się tych sutków
LeeLoo, z calym szacunkiem ale czasami nie moge czytac tego co piszesz.
Jak cie to denerwuje, to co bedzie z tryskajacym mlekiem? Najpierw martwilas sie o karmienie, i pisalas o braku siary, a teraz kiedy jest to naturalna koleja rzeczy, "denerwuje" cie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum