Informacje: Dołączyła 1158 dni temu Posty: 123 Skąd: śląskie
Profil: Imię: KINGA
Im. dziecka: AMELIA
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-13, 21:42
A u mnie wogóle nie leciała przed porodem... no może z tydzień wcześniej ze 2-3 kropelki. Aż się martwiłam jak to bedzie z pokarmem dla Maleńkiej, ale bez problemu później wszystko było ok.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-23, 13:36
mi dosyć szybko zaczęło się: koło 14 tygodnia najpier woda taka jakby leciała ale takie kropelki, tylko jak nacisnęłam to mocniej no a potem woda zmieniłą się w siarę, no a teraz mleko strumieniami, czasem jak fontanna tryska
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1225 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-03-18, 20:14
mnie czasem slady zostawia takie male zolte plamki na pidzamie w miejscu sutkow juz dawno ale to tylko sporadycznie ale nie tak zeby cos lecialo jak nacisne chociaz szczerze mowiac nie probowalam naciskac.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1314 dni temu Posty: 1826
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-03-21, 19:32
mloda_mama napisał/a:
zolte plamki
no ja zauwazylam ostatnio takie bialawo-zolte mini okruszki jakby na sutkach,nie wiem tylko czy to siara czy moze balsam sie wysuszyl i wykruszyl
Probowalam delikatnie naciskac na brodawke ale nic nie leci wiec moze to jednak ten balsam ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum