Hej, a ja jestem z Grudziądza, także mam do Torunia niedaleko No i w Toruniu studiuję.
Z moim ukochanym jesteśmy w sumie krótko, bo rok i 2 miesiące, ale wiemy że chcemy ze sobą spedzić reszte życia.
Niedługo nasz slub... załatwiony w ciągu jednego weekendu :D:D zaraz jak sie dowiedziałam o ciąży.
Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 2639 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-22, 09:12
No to ja się witam także, okolice Wrocławia. Ale we Wrocławiu pracuje i studiuję, mam tam też ojca swojego dziecka Mam 23lata, obecnie czekam na zwolnieniu na swoją pierwszą kruszynkę. Mieszkam z mamą i dziadkami, nie planuję wspólnego mieszkania z ojcem mojego dziecka póki co. Nie wiem nawet czy to co jest między nami przetrwa tą próbę, która nas czeka teraz. Ale i tak nie żałuję, że będę mamą. Bardzo mocno tego chciałam i udało się
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-03-26, 14:52
w związku z tym, że na forum powstał temat http://bejbi.net/zakrecon...d7e8e262b#17988
w którym można napisać więcej o sobie, w tym temacie piszmy tylko miasta, w których mieszkamy, żeby nie dublować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum