Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1408 dni temu Posty: 621
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-12-09, 00:47
Ja już mniej więcej wiem jak bym chciała żeby mój ślub wyglądał tylko trzeba odłożyć na to porządną sumkę bo moja suknia na pewno nie będzie tania mam obraz swojej sukni w głowie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 570 dni temu Posty: 997 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-12-09, 08:42
Mnie ten dzień ślubu dopiero czeka, i mam nadzieje, że wszystko przebiegnie tak jak to sobie oboje wymarzymy. Goście będą się dobrze bawić, wyjdą zadowoleni i wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
Wspanialy dzien pełen radości i wzruszeń oraz bliskich mi ludzi obok. Kosciół przystrojony pieknie, ksiadz ktory sie pomylił , wzruszeni rodzice. Piekna suknia, szalone wesele z karaoke.
A teraz wspolne zycie - z dnia na dzien coraz lepsze i coraz wiecej w nim miłości. Naszej i tej do kruszynki.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 437 dni temu Posty: 2196
Wysłany: 2011-12-09, 16:42
dobra_duszyczka napisał/a:
Mnie ten dzień ślubu dopiero czeka, i mam nadzieje, że wszystko przebiegnie tak jak to sobie oboje wymarzymy. Goście będą się dobrze bawić, wyjdą zadowoleni i wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
mnie ten koscielny tez jeszcze czeka i juz nie moge sie doczekac, aczkolwiek jeszcze troszke czasu nam to zajmie;) wesele chcemy zrobic w sali z ogrodem, ogrod z polozonym parkietem i ozdobiony kolumnami i szarfami, wszystkie stoliki w ogrodzie a na sali tylko jakies sofy z malutkimi stoliczkami ze swieczkami
kosciol chce jakis stary tutaj wybrac, bo nowe wygladaja jak biura lub domy chcialabym cos tradycyjnego
kosciol chce przyozdobic bialymi rozami, a sama chce miec wiazanke z bialych i fioletowych gozdzikow
suknie chce miec z gorsetem wyszywanym srebrna nicia, dol z tiulu i w talii fioletowa szarfa
chce zeby moja rodzina przyleciala z Polski i to na tyle
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 570 dni temu Posty: 997 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-12-09, 16:55
snowy widze, że masz już bardzo skonkretyzowane plany co do slubu.
My mamy juz wstępnie sale na nasze wesele upatrzoną Taka do 80 osób i co mi się najbardziej spodobało jak ją zobaczyłam to, że jest na zielono
uwielbiam ten kolor. Obok jest miejsce przeznaczone dla orkiestry.
Stoły się ustawi i będzie git. Mysle, że goście będą mieć sporo miejsca do tańczenia.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 551 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-12-09, 17:03
dobra_duszyczka napisał/a:
Taka do 80 osób i co
I tylkoo tylę bedzie zaproszonych? Sama rodzina czy i przyjaciele?
W ogóle dziewczyny zapraszaliście przyjaciół ,znajomych, kolegów z pracy ,szefów? Na wasze śluby? Jak to wygladało jak ich zapraszaliście odzielnie znaczy kobieta swoje kolżeanki sama a facet kolegów sam?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3508 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-09, 17:14
My to jedynie na nasz ślub cywilny zaprosimy jedynie mojego tatę i moje siostry świadkiem mojego D będzie taki jego dobry kolega więc wystarczy dobry obiad ugotować ciacho jakie podać i w zupełności wystarczy Góra na naszym ślubie będzie z 8 osób
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-12-10, 13:23
snowy, fajnie, że masz takie sprecyzowane wyobrażenie ślubu oby się spełniło a jakiś przybliżony termin jest?
kochanie1305199 napisał/a:
I tylkoo tylę bedzie zaproszonych?
80 osób to tylko? mi się wydaje w sam raz
kochanie1305199 napisał/a:
zapraszaliście przyjaciół ,znajomych, kolegów z pracy ,szefów? Na wasze śluby? Jak to wygladało jak ich zapraszaliście odzielnie znaczy kobieta swoje kolżeanki sama a fac
tak, zapraszaliśmy wspólnych znajomych, ale także ja swoje koleżanki, M. swoich kolegów. oczywiście zapraszaliśmy wszystkim wspólnie. na wesele też zaprosiliśmy moją dyrektorkę, ale to raczej ze względu na jej przyjaźń z moją mamą.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 437 dni temu Posty: 2196
Wysłany: 2011-12-10, 14:13
Madzia81, kasa po Nowym Roku zaczniemy odkladac na wyjazd do Polski a pozniej na slub, zejdzie nam ok 30-35 tys i na 1 bilet dla moich rodzicow, bo na jeden sie zgodzili a na 2 juz nie
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 595 dni temu Posty: 347
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maksymilian Piotr
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-01, 21:32
Tak czytam te Wasze wspomnienia ze slubow przypomina mi sie nasz slub.
Wszystko ladnie pieknie bylo zaplanowane zostaly nam male dociagniecia czyli ubieranie sali zawiezienie alkoholu na sale i wieczor panienski i kawalerski...
I na plananach sie skonczylo na 2 dni przed weselem. Ubieralismy sale maz z sali musial jechac zagrac ostatnia msze (bo to 3kroli akurat bylo) i mial z powrotem przyjechac do nas na sale. Po 10 minutach od jego wyjazdu zadzwonil ze mial wypadek niby nic groznego ale i tak trafil do szpitala i z gipsem o kulach poszedl do oltarza. Ja na drugi dzien zamiast w piatek zamiast zajac sie swoja kosmetyczka itp kursowalam miedzy sala a szpitalem i jeszcze swoim ginkiem...
Ale jesli chodzi o slub to i tak bylo pieknie i romantycznie. Fakt na weselu sie nie pobawilismy a K to juz wogole. Jeszcze moja mama zrobila awanture...ehh szkoda gadac. Ale dla nas najwazniejsze bylo to ze jestesmy RAZEM. Goscie sie wybawili za nas w koncu po to jest wesele. I mimo wszystkich przeszkod wspominamy go teraz z usmiechem na twarzy. I tak bylo pieknie
I wiecie co nie wazne jest to jaka jest pogoda ani nie wazne jak dlugo sie przygotowujecie (my mielismy na to 3miesiace) ale wazne jest to ze sie kochacie
my zdalismy swoj egzamin ze wspolnej milosci celujaco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum