pisałam w bliskim temacie o tym, ze nie pozwalam sobie raczej na zakupy ubranek niepraktycznych. Ok przyznaję bez bicia, ze wyjątkiem sa przebrania. Znów kupiłam sama nie wiem po co mu 2
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 923 dni temu Posty: 2167
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-29, 21:53
:) napisał/a:
wyjątkiem sa przebrania. Znów kupiłam sama nie wiem po co mu 2
nie mów, ze się nie ucieszył dzieci uwielbiaja się przebierać, moja ma juz kilka strojów w swojej szafie i lubi po domu sobie poparadować, pobawić sie w swój świat
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 923 dni temu Posty: 2167
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-29, 22:21
:) napisał/a:
dopiero zamówiłam, się zobaczy. Póki co ja się cieszę za niego
jakbym siebie słyszała, nieraz kupowałam coś julce, co mi się strasznie podobało i byłam przekonana, ze jej też sie spodoba, a potem taki psikus, że zachwytu to w tym nie było
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-01-30, 22:10
a bo widzę jak alergicznie reaguje na przeróżne nakrycia głowy, które próbowałam mu nakładać, czy to w sklepach czy w domu.
latem dostał też taki fikuśny strój górala, ciotka z Zakopanego przywiozła: kapelusz, mokasynki, ciupagę, dołożyłam koszulę i kamizelkę i ubrałam, chciałam na szybko foto mu strzelić i cioci pokazać. nie dało rady, bo cały czas wył
a w przedszkolu to jak najbardziej tak, myślę, że do tego dorośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum