Wysłany: 2007-12-10, 14:43 śmieszne stroje dla dzieci
Może taki temat, nie do końca na poważnie Znalazłam ciekawe stroje dla dzieci link został usunięty które bardzo mi się spodobały. To może być świetny pomysł na prezent dla przedszkolakow
Ostatnio zmieniony przez Aneta 2008-07-04, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 976 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-01-20, 22:32
moja mama kiedyś przebrała mnie za czerwonego kapturka.
Zawsze sie śmieję, jak opowiada, jak dumnie wkroczyłam do przedszkola, otwieramy drzwi, a tam ...same czerwone kapturki
Teraz jak widzę wybór jest nieco lepszy:)
Jak ja lubiłam to nieustanne czekanie na bal przebierańców, to wymyślanie strojów i zabawy na szkolnych i przedszkolnych korytarzach...echhh...kiedy to było...to jednak nie ważne, ważne są wspomnienia dlatego dbam o to, żeby moje dzieciaki miały wymarzone link został usunięty Czasami warto pomyśleć o przebraniu wcześniej ponieważ może być ciężko z jego zdobyciem.
Ostatnio zmieniony przez Aneta 2008-07-04, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 730 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 14:57
A mi sie podobaja strasznie takie spioszki , kurteczki , czapeczki itd z uszkami i niby lapkami misiowymi , tygrysowymi itd dla niemowlaczkow :0 sa slodkie.
To tak troszke nie na temat
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 730 dni temu Posty: 77
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-02, 01:27
alexa87 napisał/a:
czapeczki itd z uszkami i niby lapkami misiowymi
ja ostatnio kupilam taki zestawik w H&M dla synka mojej kolezanki: spodenki biale z pluszu i do tego taka bluza na zameczku z kapturkiem (laciata bialo brazowa) i z tymi uszkami takie slodkie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum