Niezły
Ja dziś kupiłam pierwszego smoka dla córy Ale wybrałam klasyczny, zwykły bez bajerów Stwierdziłam, że zaczekam i zobaczę jak ona będzie reagować, nie mam zamiaru zbierać na zapas
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 588 dni temu Posty: 1304
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-11, 14:22
ten z nuka - fotka na poprzednich stronach-nie zdaje egzaminu, mała nim pluje, ma odruch wymiotny a myślałam ze jest podobny do cyca
od dzisiaj próbuje z aventu, bo normalnie odpdaja mi juz moje cycolki,,,ona tak chce je ssac.gorzej, ze ten smoczek to tez niebardzo jej pasuje. co cycek to cycek, ale ja wymiękam. ten smok jest jakiś długaśny niz poprzedni,ale czekam az mała sama wciągnie...najpierw sobie liże,,,no i musi sie podrzeć ze ja oszukuje
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 391 dni temu Posty: 1907
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-04-11, 14:39
Ja swojej chrześnicy jak się urodziła kupiłam smoczka Diora, bardziej jako drogi gadżet -pamiątkę niż do codziennego użytku ale jak mała zaczęła go ssać to już innego nie chciała, kiedy siostra próbowała dać inny to był krzk. . Ssała go rok aż zgubiła. Nie chciała innego i tak się rozstały ze smokiem Ale nawet po roku był w idealnym stanie.
smoczekrozowynowy.jpg
Plik ściągnięto 264 raz(y) 5,59 KB
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 391 dni temu Posty: 1907
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-04-11, 14:43
196zł ale mówię kupiłam go z okazji jej narodzin, dostała go jeszcze w szpitalu ale zdał egzamin w 100%
Ja juz wtedy miałam świra na pukcie dzieci a to było pierwsze maleństwo w mojej najbliższej rodzinie i to mojej ukochanej siostry więc... zwariowałam na jej punkcie jak tylko się dowiedziałam, że siedzi u siostry w brzuszku
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Ostatnio zmieniony przez Luka 2011-04-11, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 588 dni temu Posty: 1304
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-12, 13:53
Kochane ten smoczek z Aventu działa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Młoda odczepia się na trochę od cycka, czasem walczy jak chcę ją oszukać, ale wciąga go szybciej i z mniejszym obrzydzeniem niż Nuka i trzyma go dłużej w buźce, a moje cycolki mogą odetchnąć.Cud cud cud!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum