Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1392 dni temu Posty: 2632 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-25, 08:50
A u nas tylko TT c-air taki prosty. Nic innego do buzi nie weźmie. Zresztą on rzadko smoka ciągnie. Nieraz na siłę mu wpycham, żeby się uspokoił. A tak tylko do zasypiania i to nie zawsze i tylko czasem do uspokojenia, bo nieraz taki foch jest, że zaciśnie buźkę i za nic w świecie nie weźmie.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 2118
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-25, 15:14
Beata, miałam kupione dwa i pluł nimi każdy z odcietym smoczkiem
W szpitalu leżałam z dziewczyną która wzięła dla swojego synka smoczek (własnie ten lovi ) miała wyparzony ale Jej synek spał i smoka nie chciał więc dostalismy w prezencie tego smoka od razu Michas go polubił
A ja polecam taki smoczek z przytulanką, wiem że nowość ale dostałam w prezencie i jestem zachwycona. a raczej mała jest.
jestem miło zaskoczona że na tym forum nie jesteście wszystkie na "nie"wogóle na smoczki, bo w wielu miejscach się z tym spotkałam, zresztą u koleżanek też taka moda że smoczki sa bee.
nie wiem na prawde juz tyle sie nasluchalam ze glowa boli. Ze dziecko się przyzwyczaja i potem będzie trauma, że niezdrowe na zgryz. Naprawdę nie wiem skąd się bierze ta paranoja.
Jako dziecko sama miałam smoczki i to jeszcze te brązowe śmierdzące i jakoś nic mi nie jest, zgryz też mam ok:)
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1488 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-30, 07:22
ja też smoka ciągnęłam długo i u mnie problemy ze zgryzem niestety są . Wysunięta górna szczęka . Potem w szkole podstawowej musiałam po domu i na noc nosić tak jak by smoczek plastikowy - nie wiem jak to się dokładnie nazywa . Teraz różnica jest malutka ale wcześniej było bardzo widać . A czy to wina smoczka każdy mówił że tak .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum