Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-19, 05:06
Zosia pije - wcześniej piła tylko w nocy, ale później i w dzieć przestała wybrzydzać. Teraz nawet czasem gazowaną nam podpije, jeszcze z miesiąc temu kubek mógł stać spokojnie.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-26, 14:43
Zosia też nie chciała Do momentu, kiedy się jej już chciało pić, wtedy grzecznie piła... i sie przyzwyczaiła. Tylko zaczęła marudzić jak już większa była, bliżej roczku.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-11-19, 14:26
z tych soczków gotowców - jakie kupujecie najczęściej? ja już dawno zrezygnowałam z Gerberów, Bobovity itd i pijemy Kubusie, Tymbarki, Leony, Hortexy i Fortuny w kartonikach ze słomką. mnóstwo tego w sklepach, ale trzeba uważać na skład.
ciągle kupuję te butelkowe dla małych dzieci, ale czasem kupię taki w kartoniku. Ostatnio pił tymbark jabłko -mięta. Zawsze jednak wczesniej sprawdzam skład.
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-08, 13:29
"Bez dodatku cukru/syropu fruktozowo-glukozowego", czy jak to się zwie. Do domu duże kartony, na podróż (lub jak się Zosia sama obsłuży w czasie wypakowywania zakupów ) małe ze słomką.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 419 dni temu Posty: 188 Skąd: okolice częstochowy
Nastrój:
Wysłany: Wczoraj 21:29
Moja Milenka ostatnio strasznie polubiła soczki, pije głównie bobofruty, tak sie zastanawiam ile moge dac jej tego soczku w ciagu dnia, jak narazie pije około 100 ml czasami troche wiecej i zauważyłam że skóra jej sie zieniła, pewnie od marchewki i nie wiem czy jej nie ograniczyc tych soczków a w zamian dawać herbatki lub wode
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum