REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: Madzia81
2010-05-19, 20:58
Tytuł: spotkanie dla przyszłych mam w Białymstoku!
Autor Wiadomość
mamajuleczki_3 

Informacje:
Dołączyła 112 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-05-19, 15:26   spotkanie dla przyszłych mam w Białymstoku!

Chciałabym polecić każdej przyszłej mamie spotkanie z cyklu „Diagnostyka dla Twojej ciąży”. Obecnie jestem mamą 8miesięcznej Julki. Jeszcze w ciąży z Julą uczestniczyłam w takim spotkaniu we Wrocławiu. Całkowicie bezpłatnie wzięłam udział w ciekawej imprezie, w trakcie której znani w moim mieście specjaliści – lekarze ginekolodzy, opowiadali o zagrożeniach w czasie ciąży. Uspokajali wszelkie lęki i obawy i dawali cenne wskazówki, odpowiadając na pytania kobiet z sali. Później była fajna część rozrywkowa, w trakcie której były m.in. ciekawe pokazy pań położnych i wiele innych. Można było też wygrać nagrody, które losowano wśród wszystkich obecnych. Dostałam (zresztą każdy dostał) gwarantowany fajny upominek oraz ciekawą gazetę do poczytania. Chciałabym Wam bardzo polecić takie spotkanie, z tego, jak śledzę stronę akcji i facebook, to odbędzie się ono 27 maja w Białymstoku.
Jeśli macie jakieś pytania, to śmiało kierujcie je do mnie ;) Wreszcie w Białymstoku zaczyna się dziać coś ciekawego ;)

Pozdrawiam Was cieplutko
Magda

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach