Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1725 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-07, 14:26
Są ładne staniki do karmienia, nawet spory wybór - byle do rozmiaru E.
Zresztą u nas większość firm robi tylko do E, a nawet jak produkują ogólnie wieksze, sprowadzają tylko do E.
Dobrze, że się Triumph zeszmacił - naciąga się strasznie po kilku praniach i się G zmieści
Na większy biust trzeba trochę się naszukać, a potem zwykle trochę zapłacić.
Najważniejsze nie kupować za szybko i lepiej ciut większy - jak sie przeliczymy, to wkładka wypełni.
I nie wierzyć w napisy na opakowaniach, mierzyć!
Taaak, ciągle nie mogę odżałować wyrzuconej kasy
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 602 dni temu Posty: 1128
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-07, 19:46
Hi Hi to mi niewiele do E zostało.
Niby się trochę śmieję, ale miałam nie ciekawą minę jak szukałam ostatnio biustonosza do sukienki skończyło się na D.
A co będzie dalej?
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 09:12
Mam może głupi dylemat ale jednak proszę o radę. Ponieważ mój rozmiar znacznie się zwiększył podczas ciąży nie wiem jak to jest po porodzie jaki kupić rozmiar takiego stanika do karmienia? Obecny, czy ciut mniejszy, a może o zgrozo ciut większy?
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 424 dni temu Posty: 744 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 09:54
Kamyczku, ja ze stanikiem do karmienia poczekałam aż się Wika urodzi i dopiero wtedy poszłam kupic. Mogłam spokojnie sobie go przymierzyc- oczywiście stanik na stanik, bo pewnie plamy bym zostawiła - i zorientowac się jaki rozmiar jest mi potrzebny
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 13:01
U mnie to akurat nastąpiło bardzo gwałtownie w pierwszych 3 miesiącach ciąży i mam nadzieję że już nie urosną.
Ale macie rację poczekam cierpliwie z tym zakupem. Dzięki.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1725 Skąd: Kraków
Im. dziecka: Zosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 15:12
Mnie właściwie na samej końcówce i w pierwszych dniach po się powiększyły - radziłabym kupić ciut większy - jak będzie jednak ciut luźny, to zawsze lepiej niż za ciasny, a po porodzie nie zawsze ma się głowę do latania za stanikami.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 21:53
Tri napisał/a:
a po porodzie nie zawsze ma się głowę do latania za stanikami.
ja bym powiedziała, że na pewno nie ma się do tego głowy, a stanik do karmienia w zasadzie potrzebny już w szpitalu. kupiłabym może o rozmiar większy niż teraz. u mnie się tak sprawdziło.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 754 dni temu Posty: 1100
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 22:10
też bym radziła ciut większy. Polecam campola staniki, wygodne w noszeniu i do karmienia, łatwo się odpinaja i w razie czego rozciągają się troszkę Ja miałam dwa jedne w moim zwykłym rozmiarze i jeden większy- idealne do latania po domu, szpitalu.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-22, 13:03
Tez bym radzila ciut wiekszy albo taki ktory sie troszke rozciaga,bo nigdy nie wiadomo jak twoje piersi beda wygladaly w momencie nawalu mlekas okolo 3 dni po porodzie.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum